Ce se va întâmpla la pomana de 40 de zile a lui Marcel Toader: „Va fi petrecere”

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/08/2019, 15:36
Ce se va întâmpla la pomana de 40 de zile a lui Marcel Toader: „Va fi petrecere”
Diana Bișinicu a dezvăluit cum va fi la pomana de 40 de zile a lui Marcel Toader. Sursa foto: wowbiz.ro

Apropiații lui Marcel Toader au dezvăluit cum va fi pomana de 40 de zile de la moartea afaceristului. Diana Bișinicu, una din cele mai bune prietene ale fostului jucător de rugby a spus că familia se gândește să și-l amintească pe Marcel cu veselie, căci lui nu i-ar fi plăcut să îi vadă triști.

Petrecere la pomana lui Marcel Toader, anunță Diana Bișinicu

„Marcel Toader nu s-a plâns niciodată de nimic. Era un bărbat puternic și plin de viață. De aceea, noi, cei care l-am cunoscut, am luat decizia ca pomana de 40 de zile să fie un altfel, una așa cum i-ar fi plăcut lui să fie”, a declarat Diana Bișinicu pentru wowbiz.ro.

„Vom face o pomană care să fie pe placul lui Marcel Toader. Vom aduce muzică, lăutari, va fi o petrecere așa cum i-ar fi plăcut nașului meu să fie. Lui îi plăcea viața, îi plăcea să se distreze, să facă un grătar, să danseze. Așa va fi, va fi una care să fie fix după sufletul lui. Normal, vom fi doar cei din familie, amicii lui apropiați, cei car el-au cunoscut cu adevărat”, a mai spus Bișinicu.

diana bișinicu și marcel toader
Diana Bișinicu era foarte apropiată de omul de afaceri. Sursa foto: click.ro

Toader a murit pe 3 august în urma unui infarct

Marcel Toader s-a stins din viață pe 3 august în urma unui infarct miocardic. Fostul soț al Gabrielei Cristea avea probleme cardovasculare de mai multă vreme, însă a ținut secret acest lucru. Omul de afaceri nu a vrut să îi impovăreze pe cei din jur cu necazurile sale, chiar dacă nu îi era bine deloc.

Afaceristul a mai făcut un infarct în urmă cu 7 ani de zile, pe vremea când era cu prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea. Omul de afaceri a fost înmormântat în comuna sa natală din județul Constanța alături de tatăl său.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×