Ce se va întâmpla la parastasul de 40 de zile al lui Răzvan Ciobanu! Ce i-a pregătit familia

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/05/2019, 15:17
Ce se va întâmpla la parastasul de 40 de zile al lui Răzvan Ciobanu! Ce i-a pregătit familia GALERIE FOTO
Prietenii și apropiații lui Ciobanu, îi pregătesc parastasul de 40 de zile, pe 1 iunie, la restaurantul preferat Sursa foto: facebook.com

Designerul de modă, Răzvan Ciobanu a murit într-un tragic accident rutier, în prima zi de Paște, pe 29 aprilie. În curând se împlinesc 40 de zile de când creatorul de modă a plecat dintre noi, iar familia și prietenii pregătesc prima pomenire a acestuia care va avea loc sâmbătă, pe 1 iunie.

Prima pomenire în amintirea creatorului de modă, Răzvan Ciobanu

Câțiva prieteni apropiați ai designerului Răzvan Ciobanu, dar și familia pregătesc pentru ziua de sâmbătă, 1 iunie, prima pomenire a regretatului creator de modă. Parastasul de 40 de zile va avea loc la unul dintre restaurantele preferate ale lui Ciobanu și se va desfășura într-un cadrul restrâns, doar 20 de persoane vor fi invitate.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Invitații vor servi pacheţele de primăvară, focaccia cu parmezan şi muşchi de vită cu sparanghel, mâncărurile preferate ale lui Răzvan Ciobanu. „Pe 1 iunie îi vom face parastasul de 40 de zile lui Răzvan. Vom fi 20 de persoane, cei apropiaţi lui. Meniul va fi cu mâncarea lui preferată: vor fi pacheţele de primăvară, focaccia cu parmezan şi muşchi de vită cu sparanghel. Totul va avea loc în Bucureşti, la un restaurant unde el mergea destul de des”, a spus una dintre apropiatele designerului, Laura Vicol, potrivit Click.  

Designerul (43 de ani) era singurul copil al familiei Ciobanu și a lăsat în urma lui multe întrebări fără răspuns, un iubit îndurerat și o familie care nu reușește să-și revină din șoc. Din cauza vitezei excesive, peste 150 km/h, dar și a consumului de droguri, designerul a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a deplasat pe câmp o distanță destul de mare, lovind mai mulți copaci.

Se apropie prima pomenire a creatorului de modă, Răzvan Ciobanu
Prietenii și apropiații lui Ciobanu, îi pregătesc parastasul de 40 de zile, pe 1 iunie, la restaurantul preferat
Sursa foto: facebook.com

Moartea lui Ciobanu încă neelucidată

Cauza morții lui Răzvan Ciobanu încă nu este clară și accidentul designerului a lăsat loc de numeroase speculații. După ce a fost înmormântat, în data de 2 mai, au ieșit la iveală datoriile pe care le avea la furnizori, problemele cu banii, dar și cu drogurile. În urmă cu un an, designerul a fost audiat ca martor în dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri”, alături de Raluca Bădulescu.

Designerul a fost timp de 3 sezoane unul dintre jurații emisiunii ”Bravo, ai stil”, difuzată la Kanal D și prezentată de Ilinca Vandici. Alături de el au mai dat calificative Iulia Albu, Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×