Ce se va întâmpla la parastasul de 40 de zile al lui Răzvan Ciobanu! Ce i-a pregătit familia

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/05/2019, 15:17
Ce se va întâmpla la parastasul de 40 de zile al lui Răzvan Ciobanu! Ce i-a pregătit familia GALERIE FOTO
Prietenii și apropiații lui Ciobanu, îi pregătesc parastasul de 40 de zile, pe 1 iunie, la restaurantul preferat Sursa foto: facebook.com

Designerul de modă, Răzvan Ciobanu a murit într-un tragic accident rutier, în prima zi de Paște, pe 29 aprilie. În curând se împlinesc 40 de zile de când creatorul de modă a plecat dintre noi, iar familia și prietenii pregătesc prima pomenire a acestuia care va avea loc sâmbătă, pe 1 iunie.

Prima pomenire în amintirea creatorului de modă, Răzvan Ciobanu

Câțiva prieteni apropiați ai designerului Răzvan Ciobanu, dar și familia pregătesc pentru ziua de sâmbătă, 1 iunie, prima pomenire a regretatului creator de modă. Parastasul de 40 de zile va avea loc la unul dintre restaurantele preferate ale lui Ciobanu și se va desfășura într-un cadrul restrâns, doar 20 de persoane vor fi invitate.

Invitații vor servi pacheţele de primăvară, focaccia cu parmezan şi muşchi de vită cu sparanghel, mâncărurile preferate ale lui Răzvan Ciobanu. „Pe 1 iunie îi vom face parastasul de 40 de zile lui Răzvan. Vom fi 20 de persoane, cei apropiaţi lui. Meniul va fi cu mâncarea lui preferată: vor fi pacheţele de primăvară, focaccia cu parmezan şi muşchi de vită cu sparanghel. Totul va avea loc în Bucureşti, la un restaurant unde el mergea destul de des”, a spus una dintre apropiatele designerului, Laura Vicol, potrivit Click.  

Designerul (43 de ani) era singurul copil al familiei Ciobanu și a lăsat în urma lui multe întrebări fără răspuns, un iubit îndurerat și o familie care nu reușește să-și revină din șoc. Din cauza vitezei excesive, peste 150 km/h, dar și a consumului de droguri, designerul a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a deplasat pe câmp o distanță destul de mare, lovind mai mulți copaci.

Se apropie prima pomenire a creatorului de modă, Răzvan Ciobanu
Prietenii și apropiații lui Ciobanu, îi pregătesc parastasul de 40 de zile, pe 1 iunie, la restaurantul preferat
Sursa foto: facebook.com

Moartea lui Ciobanu încă neelucidată

Cauza morții lui Răzvan Ciobanu încă nu este clară și accidentul designerului a lăsat loc de numeroase speculații. După ce a fost înmormântat, în data de 2 mai, au ieșit la iveală datoriile pe care le avea la furnizori, problemele cu banii, dar și cu drogurile. În urmă cu un an, designerul a fost audiat ca martor în dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri”, alături de Raluca Bădulescu.

Designerul a fost timp de 3 sezoane unul dintre jurații emisiunii ”Bravo, ai stil”, difuzată la Kanal D și prezentată de Ilinca Vandici. Alături de el au mai dat calificative Iulia Albu, Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×