Ce se întâmplă la Exatlon sâmbătă, 11 mai! Cosmin Cernat a fost uimit

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
11/05/2019, 19:30
Ce se întâmplă la Exatlon sâmbătă, 11 mai! Cosmin Cernat a fost uimit GALERIE FOTO
Exatlon 11 mai

Competiția Exatlon se încinge, iar acest lucru poate fi văzut cu ochiul liber în ediția din data de 11 mai, când Războinicii își schimbă strategia! Acest lucru rămâne de văzut dacă îi va face pe Războinici să se concentreze mai bine și să câștige în fața Faimoșilor.

Se anunță o ediție incendiară a Exatlon pe 11 mai

Războinicii parcă sunt din ce în ce mai uniți și par că ăși doresc mai mult să câștige. Acum, fiecare victorie contează, iar acest lucru îi motivează pe Războinici. Au rămas doar doi băieți, iar  strategia se pare că nu va mai fi aceeași. Schimbarea tacticii se pare că îl la uimi chiar și pe prezentatorul emisiunii, Cosmin Cernat.

În ediția din 5 mai, cel care a reușit să câștige duelul și să rămână cu două vieți este Cristian Dumitrache. Așadar, Mihai Berar este cel care a pleacat acasă, în România.

Exatlon 11 mai
Cosmin Cernat ramane uimit la Exatlon, editia din 11 mai

Au mai rămas doar doi băieți în echipa Războinicilor

”Am venit aici in Exatlon cu ideea de a promova spiritul de echipa si asta am incercat sa fac cu echipa Razboinicilor. Am incercat sa incheg o familie si ma bucur foarte mult ca am reusit”, a spus Mihai Berar.

În Exatlon au mai rămas cinci Faimoși și doar trei Războinici! Cristina Constantinescu, Ion Surdu, Catalina Seicaru, Andrei Botoaca și Costin Gheorghe au rămas la Faimoși. De partea cealaltă, au mai rmas doar Cristian Dumitrache, Nicoleta Luncă și Gabriel Nedelcu.

În sezonul 3 Exatlon România, traseele sunt mult mai dificile, iar modalitatea de eliminare se face pe criterii exclusiv sportive. Traseele sunt mai grele, dar și premiile sunt mai mari! Fetele se vor duela separat, față de băieți.

”Am o veste si pentru voi si pentru cei de acasa. In acest sezon, al treilea, la Exatlon Romania, editia 2019, vom avea doi castigatori, unul la masculin si unul la feminin. Vom avea, practic, doua finale. Una a baietilor si una a fetelor! Castigatorul va pleca acasa cu 50.000 de euro, castigatoarea va pleca si ea acasa tot cu 50.000 de euro. Sa aveti mult succes!”, a spus Cosmin Cernat.

Emisiunea Exatlon este difuzată în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 20:00. Programul a fost redus de Kanal D la două episoade pe săptămână, cel mai probabil din cauza audiențelor slabe înregistrate în acest sezon.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×