Ce se întâmplă între Andreea Antonescu și soțul ei. S-a spus că au divorțat, dar iată care este adevărul

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
14/07/2019, 11:26
Ce se întâmplă între Andreea Antonescu și soțul ei. S-a spus că au divorțat, dar iată care este adevărul GALERIE FOTO
Andreea Antonescu și Traian Spak nu au comentat zvonurile conform cărora au divorțat. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au reunit trupa Andre după 18 ani de la despărțire. La evenimentul de lansare a piesei ”Reset la inimă” a fost prezent și soțul Andreei Antonescu, Traian Spak care a vorbit despre zvonurile conform cărora cei doi ar fi divorțat. 

Traian Spak rupe tăcerea. Ce spune despre soția sa Andreea Antonescu

Andreea Antonescu și Traian Spak pozează într-o familie modernă, dar se pare că situația este cu totul alta. Cei doi apar foarte rar în fotografii mai ales că soțul cântăreței trăiește în Statele Unite ale Americii, iar acest lucru a dus automat la numeroase zvonuri conform cărora cei doi s-au despărțit.

Traian Spak a fost prezent la evenimentul de lansare Andre și al primului single al trupei după 18 ani de la despărțire. Soțul Andreei Antonescu a vorbit despre relația lor și ce se întâmplă cu adevărat între ei. Afaceristul a recunoscut că nu asculta Andre pe vrea când era ”puștan”, dar că îi place noul sigle ”Reset la inimă” pe care l-a ascultat de vreo 20 de ori în ziua lansării.

„Mie nu îmi plăcea Andre, recunosc. Acum însă, după ce am ascultat melodia pe care o lansează, vă spun sincer, nu că îmi place… Sunt înnebunit după ea. Am ascultat-o de 20 de ori, doar azi, (miercuri, n.red.) și nu o zic doar de dragul că este Andreea. M-au cucerit fetele, este ceva cu totul și cu totul altfel. E și Andre, dar e mai mult de atât”, Traian Spak pentru wowbiz.ro.

Traian Spak nu a comentat zvonurile conform cărora a divorțat de Andreea Antonescu
Andreea Antonescu nu exclude varianta unui divorț mai ales că soțul ei Traian Spak trăiește în America. Sursa foto: Instagram

 

Andreea Antonescu nu exclude varianta unui divorț

Andreea Antonescu, cât și soțul ei nu au comentat informațiile referitoare la divorț. Cei doi au o fetiță, Sienna. Cântăreața a lăsat însă de înțeles că nu este exclusă o despărțire având în vedere că nimic nu este etern. „Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț. Da, și distanța.”, a declarat soția lui Traian Spak.

„Nu mai merge relația. Are nevoie de cineva care să fie prezent, cu adevărat, în viața ei, e dificil să stea tot timpul departe de bărbatul ei, practic să își crească singură fata. Divorțul e inevitabil, deși încă se mai speră la repararea relației. Dar, de ani buni, ei sunt ca și despățiți. Nu că nu s-ar înțelege, dar se văd atât de rar încât practic nu sunt o familie.”, a afirmat una dintre prietenele artistei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×