Ce se întâmplă în familia lui Neti Sandu. E motiv de mare bucurie: Felicitări, nepoțico!

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
20/01/2019, 09:08
Ce se întâmplă în familia lui Neti Sandu. E motiv de mare bucurie: Felicitări, nepoțico! GALERIE FOTO
Ce se întâmplă în familia lui Neti Sandu. E motiv de mare bucurie: Felicitări, nepoțico

Neti Sandu are motive de mare bucurie în familie! Prezentatoarea horoscopului a primit o veste bună de la nepoata sa, motiv pentru care vedeta a ținut s-o felicite pe aceasta pe o rețea de socializare. ”Felicitari, nepotico! Felicitări, Alice Kapelovies!”, a scris Neti Sandu, pentru nepoata sa.

Neti Sandu nu are prea multe motive de sărbătoare în familie pentru că este singură din 1995, când a fost părăsită de soț. De atunci prezentatoarea horoscopului nu și-a mai refăcut viața, asta și pentru că a trecut prin câteva șocuri sentimentale în ceea ce privește familia. Neti Sandu și-a pierdut în scurt timp mama și bunicii. În schimb foarte apropiată de vedeta TV este neopoata sa, Alice Kapelovies.

Bucurie în familia lui Neti Sandu, după ce nepoata ei s-a calificat la Euro: Felicitări, nepoțico!

Neti Sandu a sărbătorit reușita nepoatei sale. Aceasta este voleibalistă de top și a reușit cu naționala României calificarea la campionatul European după victoria din Bosnia. Reușita din familia lui Neti Sandu a fost marcată pe o rețea de socializare de prezentatoarea horoscopului. Aceasta și-a felicitat nepoata de care se pare că este foarte apropiată. ”Felicitari, nepotico! Felicitări, Alice Kapelovies!”, a scris Neti Sandu pe pagina sa de Facebook.

Neti Sandu alături de colega și prietena Andreea Esca

Alice Kapelovies are 29 de ani și este componentă a echipei naționale de volei a României. Neti Sandu are o relație foarte apropiată cu nepoata ei, care acum evoluează la CS Știința Bacău. Performanța nepoatei care s-a calificat la Europeanul de volei i-a adus bucurie lui Neti Sandu.

Alice Kapelovies are 29 de ani și este componentă a echipei naționale de volei a României

Vedeta TV a trecut prin mari încercări, după ce și-a pierdut mama și bunicii. „Am zacut foarte mult, am suferit, am facut eforturi sa ma regenerez si sa incerc sa accept. Eu si sora mea ne-am nascut intr-o casa in care erau parintii si bunicii. Veneau foarte multi prieteni, casa era plina si dupa aia au murit toti. De aceea, nu pot sa-mi iau catel sau pisica la gandul ca sigur vor muri, nu mai vreau sa stiu ca va muri cineva si nu vreau sa ma mai expun la o suferinta. Pot sa traiesc cu mine si pentru altii, dar nu mai sunt capabila sa construiesc relatii. Am trait, am experimentat, e frumos, dar nu mai am putere. E o alegere. Nu, nu mi-am refacut viata, poate si pentru ca am trait foarte aproape de sora mea cu nepoatele si tot timpul am fost ca o anexa asimilata a familiei”, a mărturisit Neti Sandu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×