Ce se întâmplă în familia lui Neti Sandu. E motiv de mare bucurie: Felicitări, nepoțico!

Ciprian Postolache  
înStiri mondene
20/01/2019, 09:08
Ce se întâmplă în familia lui Neti Sandu. E motiv de mare bucurie: Felicitări, nepoțico!GALERIE FOTO
Ce se întâmplă în familia lui Neti Sandu. E motiv de mare bucurie: Felicitări, nepoțico

Neti Sandu are motive de mare bucurie în familie! Prezentatoarea horoscopului a primit o veste bună de la nepoata sa, motiv pentru care vedeta a ținut s-o felicite pe aceasta pe o rețea de socializare. ”Felicitari, nepotico! Felicitări, Alice Kapelovies!”, a scris Neti Sandu, pentru nepoata sa.

Neti Sandu nu are prea multe motive de sărbătoare în familie pentru că este singură din 1995, când a fost părăsită de soț. De atunci prezentatoarea horoscopului nu și-a mai refăcut viața, asta și pentru că a trecut prin câteva șocuri sentimentale în ceea ce privește familia. Neti Sandu și-a pierdut în scurt timp mama și bunicii. În schimb foarte apropiată de vedeta TV este neopoata sa, Alice Kapelovies.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Bucurie în familia lui Neti Sandu, după ce nepoata ei s-a calificat la Euro: Felicitări, nepoțico!

Neti Sandu a sărbătorit reușita nepoatei sale. Aceasta este voleibalistă de top și a reușit cu naționala României calificarea la campionatul European după victoria din Bosnia. Reușita din familia lui Neti Sandu a fost marcată pe o rețea de socializare de prezentatoarea horoscopului. Aceasta și-a felicitat nepoata de care se pare că este foarte apropiată. ”Felicitari, nepotico! Felicitări, Alice Kapelovies!”, a scris Neti Sandu pe pagina sa de Facebook.

Neti Sandu alături de colega și prietena Andreea Esca

Alice Kapelovies are 29 de ani și este componentă a echipei naționale de volei a României. Neti Sandu are o relație foarte apropiată cu nepoata ei, care acum evoluează la CS Știința Bacău. Performanța nepoatei care s-a calificat la Europeanul de volei i-a adus bucurie lui Neti Sandu.

Alice Kapelovies are 29 de ani și este componentă a echipei naționale de volei a României

Vedeta TV a trecut prin mari încercări, după ce și-a pierdut mama și bunicii. „Am zacut foarte mult, am suferit, am facut eforturi sa ma regenerez si sa incerc sa accept. Eu si sora mea ne-am nascut intr-o casa in care erau parintii si bunicii. Veneau foarte multi prieteni, casa era plina si dupa aia au murit toti. De aceea, nu pot sa-mi iau catel sau pisica la gandul ca sigur vor muri, nu mai vreau sa stiu ca va muri cineva si nu vreau sa ma mai expun la o suferinta. Pot sa traiesc cu mine si pentru altii, dar nu mai sunt capabila sa construiesc relatii. Am trait, am experimentat, e frumos, dar nu mai am putere. E o alegere. Nu, nu mi-am refacut viata, poate si pentru ca am trait foarte aproape de sora mea cu nepoatele si tot timpul am fost ca o anexa asimilata a familiei”, a mărturisit Neti Sandu.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×