Ce a spus Neti Sandu live pe TV înainte de infarctul lui Busu. A prevestit că actorul va fi salvat?

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/11/2018, 15:55
Ce a spus Neti Sandu live pe TV înainte de infarctul lui Busu. A prevestit că actorul va fi salvat? GALERIE FOTO
Neti Sanu, posibilă previziune a infarctului lui Busu?!

Neti Sandu pare să fi prezis înainte de infarctul lui Florin Busuioc faptul că va fi salvat. În cadrul rubricii pe care o prezintă de atâția ani de zile, Neti Sandu a prezentat previziunile astrelor. Aceasta a spus marți dimineață, 6 noiembrie, vibrația zilei: „Vibrația zilei este 6 și armonia poate să revină dacă a fost bruiată!”, a spus Neti.

Privind în profunzime, tocmai acesta era un semn care dezvăluia următorul eveniment care a șocat o țară întreagă, infarctul lui Busu. Actorul a suferit un atac de cord în seara de 6 noiembrie, după finele spectacolului de teatru din cadrul Filarmonicii din Oltenia.

Neti Sandu, previziunea infarctului lui Busu

Infarctul miocardic pe care l-a avut Florin Busu, unul dintre cei mai iubiți și longevivi prezentatori ai rubricii de meteo, Pro TV, a venit ca un cutremur pentru colegii, prietenii, și fanii săi. În ziua evenimentului nefericit, Neti a citit în astre ceea ce acum pare vizibil un semn de alarmă pentru Busu. Prezentatoarea zodiacului a spus că ziua aceasta își fac apariția multe probleme, însă își găsesc rezolvarea, semn ce a întruchipat momentul în care Busu a fost găsit la timp de un angajat al Filarmonicii, care i-a acordat primul ajutor până ambulanța SMURD și-a făcut aparița. Actorul a făcut un infarct, urmat de un triplu stop cardiac. Șase apeluri neîncetate la 112 au indicat gravitatea stării sale.

Medicii ambulanței au decis să-l ducă la Terapie Intensivă, iar mai apoi să-l opereze de urgență. Din păcate,  șeful secției de cardiologie a spitalului din Craiova nu a răspuns la apeluri, iar mai apoi și-a închis telefonul, el fiind singurul medic împuternicit să realizeze operația. Managerul spitalului a decis să-și asume răspunderea vieții lui Busu, împreună cu cei doi medici care au intrat în sala de operație. Totul a decurs perfect, așa că Florin Busuioc a fost transportat ziua următoare, cu un elicopter SMURD,  la București.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×