Ce se întâmplă în Chefi la cuțite, ediția de marți, 21 mai! Jurații își aleg echipele, la Antena 1

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/05/2019, 12:10
Ce se întâmplă în Chefi la cuțite, ediția de marți, 21 mai! Jurații își aleg echipele, la Antena 1 GALERIE FOTO
Mâncarea gătită de cel mai bun jurat îi va da acestuia avantajul de a-și alege primul echipele Sursa foto: Google.com

Show-ul culinar, ,,Chefi la cuțite”, difuzat la Antena 1, se află la ultima sesiune de jurizări pe nevăzute. Așadar, doar trei familii (fiecare familie este formată din 4 membrii) se vor califica în etapa următoare și vor avea șansa să gătească în bucătăria Chefi la cuțite.

Jurații își aleg echipele la ,,Chefi la cuțite”

În emisiunea ,,Chefi la cuțite”, prezentată de Gina Pistol, de marți seara, se vor acorda ultimele trei cuțite. În cadrul audițiilor pe nevăzute, doar trei familii vor trece în următoarea etapă. Fiecare dintre cele 3 familii are 4 membri. La finalul zilei, chefii: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu își vor alege echipele. Tot atunci vor fi extrase culorile tunicilor în care vor lupta sezonul acesta. Sezonul special dedicat familiilor impune ca fiecare dintre trei jurați să intre în lupta culinară cu câte trei familii. Așadar, lupta este strânsă. Ultimii participanți ai sesiunii pe nevăzute trebuie să dea totul.

Juratul care își va alege primul echipele va fi desemnat chiar de echipa de producție a emisiunii ,,Chefi la cuțite”. Prin urmare, jurații vor trebui să gătească preparate speciale care să fie pe placul echipei. Singurul avantaj al acestui sezon depinde doar de gustul și savoarea din farfuriile gătite de jurați.

„Chiar sunt curios cum va decurge totul și cum este să gătești alături de o echipă gata formată. Sper să am alături cele mai talentate familii! Asta dacă mă lasă Florin și Cătălin, pentru că ori de câte ori ne alegem echipele ne certăm”, a declarat chef Bontea.

Mâncarea gătită de cel mai bun jurat îi va da acestuia avantajul de a-și alege primul echipele
,,Chefi la cuțite”, din seara aceasta, va desemna ultimele 3 familii care vor intra in lupta pentru marele premiu de 10.000 de euro
Sursa foto: Google.com

O singură familie, un singur premiu

Emisiunea ,,Chefi la cuțite”, din seara aceasta va desemna ultimele 3 familii care intră în concurs. De la ora 20:00, pe Antena 1, vedete, foști concurenți, oameni în vârstă sau copii pasionați de gătit își vor încerca norocul în ultima etapă a audițiilor. O singură familie va fi câștigătoare. Ea va pleca acasă cu premiul de 10.000 de euro.

Concurețiii folosesc cele mai proaspete produse din cămara Lidl, fructe și legume, lactate de cea mai bună calitate, condimente din toate colțurile lumii care le oferă concureților libertate și creativitate îm crearea rețetelor spectaculoase. Papilele gustative ale juraților sunt puse la grea încercare, de la dulce, până la sărac.

La cât de multă mâncare este, s-a oprit banda! Avem mâncare pentru trei ani de Paște!”, se amuza chef Cătălin Scărlătescu, într-una dintre edițiile pe nevăzute ale emisiunii.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×