Ce se întâmplă cu Tudorel Toader! Liviu Dragnea i-a dat ultimatum ministrului Justiției

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
11/03/2019, 15:32
Ce se întâmplă cu Tudorel Toader! Liviu Dragnea i-a dat ultimatum ministrului Justiției
Se amână decizia în privința lui Tudorel Toader

Tudorel Toader poate sta liniștit. Ministrul Justiției scapă de evaluare, cel puțin pentru moment. Liderii Partidului Social Democrat, reuniți în Biroul Permanent Național nu s-au decis dacă îl vor mai susține sau nu pe Toader.

Ultimatum pentru Ministrul Justiției

În schimb, Tudorel Toader ar fi primit un ultimatum din partea liderilor de partid. Dacă va continua să amâne ordonanța de urgență pe codurile penale și revizuirea sentințelor, ministrul urmează să fie remaniat. Asta dacă nu demisionează mai întâi.

PSD amână luarea unei decizii în ceea ce-l privește pe Tudorel Toader. În ședința social-democraților de astăzi, ar fi trebuit să se stabilească dacă aceștia îl vor mai susține pe actualul ministru al Justiției. Deocamdată nu s-a discutat pe larg acest subiect, însă, potrivit unor surse, avem de-a face cu două variante. Fie va fi remaniat, fie își dă demisia, dacă nu promovează respectivele ordonanțe de urgență.

Nu s-a luat încă o decizie în privința ministrului Tudorel Toader
Nu s-a luat încă o decizie în privința ministrului Tudorel Toader

Tudorel Toader, pe punctul de a fi remaniat?

Tudorel Toader nu a luat parte la ședința Partidului Social Democrat de astăzi. Au fost prezenți în schimb atât liderul PSD, Liviu Dragnea, cât și premierul Viorica Dăncilă. În cadrul ședinței a fost adusă în discuție posibilitatea ca Rovana Plumb să fie cap de listă pentru alegerile europarlamentare.

De asemenea, factorii de decizie din PSD iau în calcul și varianta ca Olguța Vasilescu să ocupe postul de purtător de cuvânt al partidului.  Deși Liviu Dragnea anunțase că situația lui Tudorel Toader urma să fie discutată astăzi, se pare că Ministrul Justiției va trebui să mai aștepte.

Subiectul ședinței ,,organului” suprem al partidului de guvernământ (psd): justiție și Tudorel. Dacă trebuie sau nu să fie demis Toader. Dacă trebuie să-și dea demisia Toader. Cine, când și de ce trebuie să dea cât mai repede Ordonanță pentru Lider, pardon, pentru justiție… Săptămâna trecută grupul psd a ieșit din ședința Camerei Deputaților, nu a mai fost cvorum, nu s-a mai votat moțiunea simplă împotriva lui Tudorel! Nu se va vota nici săptămâna aceasta. Așa, ca să-l țină cald… și să aibă timp să înțeleagă că trebuie ordonanța pentru Șefu! Deci o nouă ședință de BPN al PSD. Cu aceleași preocupări și dezvoltare de strategii despre orice altceva decât Infrastuctură, Educație, Sănătate… Trist… O piesă a absurdului cu poporul român spectator. Și plătitor” , a reacționat fostul prim-ministru Mihai Tudose, pe această temă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×