Ce se întâmplă cu procesul dintre Mutu și Alexandra Dinu pentru pensia alimentară. 140.000 de euro, în joc

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
05/02/2019, 12:55
Ce se întâmplă cu procesul dintre Mutu și Alexandra Dinu pentru pensia alimentară. 140.000 de euro, în joc GALERIE FOTO
Adrian Mutu inca nu a platit pensia alimentara fiului sau, Mario

Chiar dacă în presă au apărut informații potrivit cărora Adrian Mutu și fosta lui soție Alexandra Dinu s-au împăcat, lucrurile se pare că nu stau deloc așa, iar motivul este pensia alimentară! După un adevărat război în instanță, în urma căruia fostul fotbalist a fost obligat să plătească suma de 140 de mii de euro pensie alimentară fiului său, scandalul nu s-a terminat.

Și Adrian Mutu a deschis un proces pentru anularea executării silite, iar acum cei doi încî mai strâng probe care să le servească în fața judecătorilor.

Pensia alimentară îi dă de furcă lui Adrian Mutu

În iulie 2018, Adrian Mutu, în vârstă de 40 de ani, a pierdut procesul pe care fosta soție, Alexandra Dinu, în vârstă de 38 de ani, i-l intentase în 2016, pentru pensia alimentară a fiului lor, Mario, ajuns acum la vârsta de 16 ani. ”Briliantul” a fost obligat de judecători să-i plătească Alexandrei nu mai puţin de 140.000 de euro, reprezentând pensia alimentară pentru Mario, din ultimii ani. Instanţa a decis ca Adrian Mutu să nu mai aibă drept de a ataca decizia. ”Admite cererea de încuviințare a executării silite. Fără cale de atac”, se arată în decizia magistraților Judecătoriei Sectorului 1, publicată pe portalul oficial al instituției.

Au trecut deja șapte luni, dar Adrian Mutu nu a făcut nicio plată și se pare că nici nu are de gând să o facă. „Nu există nici o înțelegere între Alexandra Dinu și Adrian Mutu, iar procesul continuă. Adrian Mutu nu și-a plătit pensia alimentară, iar datoriile lui se ridică la peste 140.000 de mii de euro. Procesul este îndelungat, sunt mai multe termene, însă Alexandra are reprezentare legală în țară și nu se va opri până când Mario nu va primi ceea ce i se cuvine”, a declarat pentru click.ro o sursă din anturajul Alexandrei.

Mario inca mai asteapta pensia alimentara de la tatal sau, Adrian Mutu

Alexandra Dinu a spus că 40 de mii de euro pe lună pensie alimentară este o sumă prea mare pentru Adrian Mutu

Adrian Mutu s-a plâns în fața instanței că nu mai are cu ce să plătească pensia alimentară, deoarece mai are de întrețit alți trei copii. Doi copii din mariajul cu Consuelo Matos, pe Maya şi pe Adriana, dar şi un copil din actuala căsnicie, cu Sandra Bachici.

”În 2007, când Mario avea deja 5 ani, Alexandra l-a acţionat pentru prima dată în instanţă pe Adrian Mutu pentru neplata datoriilor sale şi suma care i s-ar fi cuvenit lui Mario (stabilită de instanţă conform veniturilor de atunci, când Mutu activa la clubul italian Fiorentina) ar fi fost de 40.000 € pe lună. Alexandrei i s-a părut exagerată această valoare şi i-a dat fostului soţ posibilitatea de a stabili singur suma pe care era dispus să o plătească. Aşa s-a convenit suma de 5.000 €. După doar câteva luni de plată a pensiei alimentare, Mutu ar fi uitat din nou să achite. Însă altceva i-a pus capac Alexandrei. În 2014, Mario a suferit două operaţii pe cord. Atunci, Mutu a fost prezent la spital doar în timpul primei operaţii, nu şi în zilele de spitalizare, grăbindu-se să plece deoarece avea programată o vacanţă cu Consuelo, soţia lui de atunci, şi fetele lor. La cea de-a doua operaţie însă, nici nu s-a mai prezentat şi nici nu şi-a mai vizitat fiul în acel an. Costurile intervenţiilor au căzut tot în grija Alexandrei”, au declarat pentru clik.ro surse din anturajul Alexandrei Dinu. Frumoasa blondă și fiul ei sunt acum stabiliți la Los Angeles, în Statele Unite ale Americii, unde aceasta își construiește o carieră în lumea filmului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×