Ce se întâmplă cu datoriile lui Marcel Toader, după moartea acestuia. Afaceristul urma să fie evacuat

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
06/08/2019, 15:21
Ce se întâmplă cu datoriile lui Marcel Toader, după moartea acestuia. Afaceristul urma să fie evacuat
Datoriile lui Marcel Toader, moștenite de băiatul său. Sursa foto: spynews.ro

Marcel Toader va fi înmormântat mâine la Constanța, însă întrebarea care stă pe buzele tuturor este ce se va întâmpla cu datoriile acestuia? Presa a mai scris că acesta avea datorii mari la stat și urma să fie evacuat din locuința în care stătea. Conform legii, cel care va moșteni datoriile afaceristului este fiul acestuia, Maximilian.

Datoriile lui Marcel Toader vor fi moștenite de fiul acestuia, Maximilian

Judecătorii din sectorul 5 au dispus în urmă cu doi ani de zile executarea silită a locuinței fostului rugbist de pe strada Ion Brezoianu din Capitală, scrie ziarul Click. Fostul soț al Gabrielei Cristea trebuia să părăsească locuința în termen de 30 de zile de la data la care s-a dat hotărârea judecătorească, însă a beneficiat de bunăvoința administratorului și a rămas să trăiască în apartament.

Apartamentul lui Toader urmează să fie scos la vânzare pe 139.000 de euro, dintre care 135.000 de euro vor merge la Direcția de Taxe și Impozite din București. Restul banilor sunt prevăzuți pentru acoperirea datoriilor restante la întreținere. „Marcel Toader a locuit în apartamentul din str. Ion Brezoianu până în ultima clipă a vieții lui. Nu l-a dat nimeni afară. Urmează ca apartamentul să fie vândut cu 139.000 de euro, dintre care 135.000 de euro ajung la DGITL, iar pentru întreținere ce mai rămâne. Dacă nu se va vinde, se scade 10% din preț, dar cea mai mare parte se duce către stat și ce mai rămâne, ajunge la noi, chiar dacă nu acoperă datoriile”, a declarat administratorul blocului, Florin Stan, pentru click.ro.

Marcel Toader inmormantare
Marcel Toader a făcut infarct sâmbătă, 3 august. Sursa foto: spynews.ro

Administratorul blocului: „Nu se mai poate face nimic”

„Așa e legea! Fiul lui Marcel Toader nu moștenește nimic din acest imobil. Dacă preia acțiunile firmei lui Marcel Toader, preia totodată și datoriile acesteia. Și nu va rămâne cu nimic. Mai bine lasă situația așa cum este. Nu se mai poate face nimic”, a mai spus acesta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×