Ce se întămplă acum cu mama copilului ucis de polițistul din Argeș. Când merge la muncă…

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
08/11/2018, 09:42
Ce se întămplă acum cu mama copilului ucis de polițistul din Argeș. Când merge la muncă…
Mama copilului ucis de polițistul din Argeș, la înmormântarea fiului

Mama copilului ucis de polițistul din Argeș are inima plină de durere. Bătețelul avea doar 3 ani și 7 luni în momentul în care tatăl său, bărbatul angajat la BCCO Argeș, a comis o dublă crimă. Sinucigașul avea 29 de ani, iar înainte cu o săptămână de tragedie a avut parte de divorțul care se pare că l-a afectat foarte tare.

Fosta lui soție a adus băiețelul la locuința acestuia în ziua de sâmbătă. Femeia a alertat serviciile de intervenție în momentul în care i-a auzit telefonul polițistului sunând din interior, dar fără raspuns. Organul de lege și-a împușcat copilul în cap, iar mai apoi s-a sinucis, potrivit anchetatorilor.

Mama copilului ucis de polițistul din Argeș, distrusă

Alina Lăudatu, fosta soție a călăului propriului copil se învinovățește că și-a condamnat copilul la moarte. Trauma aceasta i-a adus vizite dese la psiholog. ”Deocamdată, nu s-a întors la serviciu. Se află în cele cinci zile libere acordate de la stat şi este posibil să-şi prelungească concediul. Dar când va reveni, colegul nostru psiholog o va consilia, îi va fi evaluată vulnerabilitatea.Totul este ca ea să accepte.

Polițistul din Argeș care și-a împușcat fiul, apoi s-a sinucis, alături de băiețel
Polițistul din Argeș care și-a împușcat fiul, apoi s-a sinucis, alături de băiețel

Deja se lucrează cu oamenii care fac parte din structurile celor doi: Marius Frănţescu lucra la Crimă Organizată, iar Alina este la Direcţia de investigare a fraudelor economice”,au precizat surse din cadrul IPJ Argeș, pentru Click!.

Dublă crimă în Argeș, înfătuită de un polițist

Marius Frantescu, polițistul în vârstă de 29 de ani, a comis sămbătă dimineață, 3 noiembrie, dublă tragedie în familia acestuia. Bărbatul și-a împușcat propriul copil, de 3 ani și 7 luni, apoi s-a sinucis. Trupurile au fost găsite datorită vizitei fostei soții, mama copilului, care era îngrijorată de apelurile pierdute.

Serviciile de intervenție sosite la fața locului tragicei crime au declarat decesul celor doi. Luni dimineața, 5 noiembrie, Alina Lăudatu, mama copilului ucis de polițistul din Argeș, și-a condus băiețelul pe ultimul drum. Se pare că femeia le-a interzis foștilor socrii să fie alături de Luca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×