Marius Franțescu, polițistul din Pitești care și-ar fi ucis copilul, a lăsat 3 bilete de adio

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/11/2018, 16:25
Marius Franțescu, polițistul din Pitești care și-ar fi ucis copilul, a lăsat 3 bilete de adio
Marius Franțescu, polițistul care a comis o crimă dublă

Marius Franțescu și-a împușcat copilul, apoi a decis să se sinucidă, însă a lăsat în urmă 3 bilete de adio. Din păcate, niciunul dintre ele nu indică motive pentru moartea micuțului. Conform unor surse judiciare, polițistul Marius Franțescu a lăsat 3 bilete de adio în dormitorul său, potrivit Libertatea.

„Sunt trei bilete în care nu-și cere iertare de la nimeni. Au fost găsite în dormitor, în apropierea cadavrelor. Sunt doar mesaje care se vor a fi triste care, probabil, reflectă starea emoțională a lui (n.r. a polițistului Marius Franțescu) din acele momente”, au declarat surse judiciare.

Marius Franțescu, călăul propriului copil, a lăsat în urmă 3 bilete de adio

Mariu Franțescu a fost găsit fără suflare în locuința sa în ziua de sâmbătă, 3 noiembrie. Se pare că polițistul de la BCCO Pitești și-a împușcat fiul de doar 3 ani, apoi și-a pus capăt zilelor, acestea nefiind deocamdată confirmate de oamenii legii. Fosta soție a făcut sumbra descoperire a cadavrelor. Aceasta a încercat să intre în locuință, însă nimeni nu a răspuns, motiv vizibil îngrijorător, așa că fosta soție a lui Marius Franțescu a sunat la 112.

Mariu Franțescu, polițistul din Pitești care și-a împușcat copilul, apoi s-a sinucis
Mariu Franțescu, polițistul din Pitești care și-a împușcat copilul, apoi s-a sinucis

Echipajul de intervenție venite la apel la fața locului i-a găsit pe Mariu Franțescu, dar și pe fiul acestuia împușcați în cap. Din păcate, viața celor doi a fost luată de polițist cu arma din dotare, pe care orice ofițer are dreptul să o ia acasă. Acesta a scos arma cu 24 de ore înainte de fapta odioasă.  „Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş”, a declarat Mădălin Zamfir, inspector principal de poliție, pentru Adevărul. Biletele de adio descoperite de anchetatori arătau doar că bărbatul era foarte trist și supărat, un motiv întemeia ar fi divorțul recent prin care a trecut, însă cuvintele lăsate în urmă nu lasă la vedere punctele cheii ale tragediei. Marius Franțescu avea 29 de ani și era fost angajat al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×