Crimă şocantă la Vaslui: o mamă şi-a ucis bebeluşul şi i-a dat foc!

Ionuţ Cataramă  
înStiri de ultima ora
05/05/2018, 10:45
Crimă şocantă la Vaslui: o mamă şi-a ucis bebeluşul şi i-a dat foc!
Elena Savin, 33 de ani, şi-a ucis bebeluşul şi apoi i-a dat foc.

Poliţiştii au descoperit tragedia la o lună de la comiterea ei. Crimă şocantă la Vaslui: o mamă şi-a ucis bebeluşul! Detaliile sunt absolut terifiante.

Elena Savin, în vârstă de 33 de ani, a fost acuzată pentru că şi-ar fi omorât copilul nou-născut, informează vremeanoua.ro. După naştere, femeia ar fi sugrumat bebeluşul, pentru ca apoi să îl înjunghie! Trupul neînsufleţit a fost ascuns într-o pătură într-un dulap, timp de trei zile.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Crimă şocantă la Vaslui: o mamă şi-a ucis bebeluşul! A aruncat cadavrul în hazna!

Când a rămas singură în casă, femeia a dus cadavrul în curte şi i-a dat foc. Pentru a scăpa de urme, ea a aruncat apoi rămăşiţele în haznaua gospodăriei. Ca să fie sigură că nimeni nu va afla, Elena Savin şi-ar fi pus soţul să acopere haznaua pentru că ar fi fost prea veche.

În faţa procurorilor, criminala şi-a recunoscut fapta, susţinând că a omorât copilul pentru că „aşa a fost mai bine pentru toţi”, afirmă aceeaşi sursă. Pe numele tinerei a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile, fiind acuzată de omor şi profanare de cadavre.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×