Ce s-a întâmplat la Insula iubirii, luni, 3 iunie! Episodul 7 a adus o mulțime de surprize la Antena 1

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/06/2019, 09:33
Ce s-a întâmplat la Insula iubirii, luni, 3 iunie! Episodul 7 a adus o mulțime de surprize la Antena 1 GALERIE FOTO
„Insula Iubirii” se află la sezonul cu numărul 5. Aici cuplurile își consolidează relația de cuplu sau cad în ispită Sursa foto: click.ro

Emisiunea ,,Insula Iubirii”, difuzată la postul de televiziune Antena 1 a ajuns la sezonul cu numărul 5. În episodul 7, de luni seară, 3 iunie, telespectatorii au avut parte de scene incendiare, căderi în ispită, un cuplu nou care își testează iubirea, dar și momente surprinzătoare.

Insula Iubirii, momente incendiare. O relație de cuplu se destramă

Cuplurile care își testează relația de iubire la ,,Insula Iubirii” au parte de un decor exotic și de ispite apetisante care le dau peste cap sentimentele de dragoste pentru partenerul de viață. Aici cuplurile se destramă precum castelele de nisip luate de apa mării. Costas a venit în Thailanda la braț cu Geanina pe care susținea sus și tare că o iubește și că nu va cădea în ispită. Se pare că, socoteala de acasă s-a schimbat în clipa în care una dintre ispite i-a picat cu tronc. Concurentul a fost filmat în ipostaze intime cu frumoasa ispită, Nicoleta. Cei doi au filtrat și s-au sărutat pătimaș în timp ce făceau baie în mare. „El în tot timpul acesta s-a fâstâcit între ce simte și ce gândește și ce e OK să simtă și ce nu e OK să facă. Și asumarea asta a venit ca ceva pozitiv. M-ar surprinde să dea înapoi, dar nu este ceva exclus”, a spus Nicoleta.

Reacția Geaninei la vederea imaginilor nu a întârziat să apară. Acesta a părut uluită că iubitul Costas a înșelat-o. Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii a crezut că Geanina glumește. „Eu am senzația că faci mișto de mine”, a fost reacția lui Radu Vâlcan. Totodată, prezentatorul i-a spus verde în față că dă dovadă de imaturitate. Ulterior, Geanina și colega ei de cameră, Denisa au dat cărțile pe față și au mărturisit de cine sunt atrase. Cele două au pus ochii pe ispita Andi, lucru care s-a văzut de câteva zile bune.

Și Adrian, fostul iubit al Denisei a izbucnit în plâns și a recunoscut că este îndrăgostit până peste cap de ispita Maria căreia i-a spus acest lucru. „Nu te-aș înșela în viața mea. Nu văd pe altcineva mai bun decât tine aici. Nu mi-am pus niciodată în gând cum ar fi să fac amor cu alta. Nu mă înțeleg pe mine, eu care mă gândeam și cu iubita mea lângă mine…”, i-a spus Adrian, ispitei.

Un nou cuplu a ajuns pe Insula Iubirii, Gia și Bogdan
Bogdan, partenerul Giei a picat testul iubirii. După doar 3 ore petrecute pe insulă s-a sărutat pătimaș cu ispita, Loredana
Sursa foto: spynews.ro

O relație de 10 ani se destramă în doar trei ore

Unul dintre concurenții emisiunii, Aurel și-a cerut scuze public în fața Danei și Irinei. Acesta a avut o atitudine agresivă la adresa celor două fete, însă Dana a avut un verdict categoric la adresa lui. „Poate nu sunt atent la gesturile pe care le faci, sau eu nu apreciez unele lucruri. Ar trebui să mă înțelegi. Vreau să mă înțelegi, că pe parcurs îmi revin. Iartă-mă și-mi pare rău că nu apreciez unele lucruri”, au fost cuvintele lui Aurel.

Gia (32 de ani) și Bogdan (27 de ani) au ajuns ieri seară pe ,,Insula Iubirii” pentru a-și testa relația care durează de 10 ani. După doar 3 ore petrecute pe insulă, Bogdan a uitat complet de iubită, și-a lăsat inhibițiile de-o parte și a filtrat cu Irina, Dana și Loredana. Cea din urmă i-a căzut în mrejene, iar cei doi s-au sărutat cu patos în văzul tuturor.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×