Ce s-a întâmplat în episodul 6 din Sacrificiul de la Antena 1. Ștefania a fost răpită

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/10/2019, 16:37
Ce s-a întâmplat în episodul 6 din Sacrificiul de la Antena 1. Ștefania a fost răpită
Doinița Oancea joacă rolul Narcisei în serialul „Sacrificiul” de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com

Serialul „Sacrificiul” prezintă povestea a trei familii diferite care provin din medii diferite. Producția este bazată pe un scenariu original, iar foarte mulți dintre actori sunt cunoscuți pe scena teatrului românesc. În episodul 6 al serialului au avut loc mai multe răsturnări de situație printre care și răpirea Ștefaniei.

Ștefania a fost răpită și dusă la conacul familiei Zamfir

Narcisa, personajul jucat de Doinița Oancea, își face curaj după o ceartă cu partenerul de viață și merge în casa familiei Oprea pentru a o lua pe Ștefania acasă. Narcisa se furișează și merge direct la piscină unde Ștefania se juca în liniște cu păpușile. Ștefania este încântată să-și vede mătușa și acceptă să fugă spre mașina care le va duce pe amândouă la conacul familiei Zamfir. Fetița este îngrijorată că a plecat fără să anunțe, dar Narcisa reușește să o liniștească. „Mergem la noi acasă” îi spune Narcisa nepoatei sale căreia îi pune repede centura de siguranță și îl îndeamnă pe șofer să plece cât mai repede.

„A fost o surpriză pentru mine! Eram pe platoul de filmare de la ”Fructul Oprit”, când doamna Ruxandra mi-a spus că eu o voi interpreta pe Narcisa în următorul proiect. După atâţia ani împreună, nu s-a mai pus problema întrebării. Vă mărturisesc, sincer, că mi-a fost frică să mă bucur. Sunt superstiţioasă din fire, am zis să aştept întâi să terminăm proiectul la care lucram, aşa că nici nu am mai întrebat nimic până foarte aproape de semnarea contractului!”, a mărturisit Doinița Oancea despre rolul din serial pentru Click!.

Serialul Sacrificiul se difuzează în serile de miercuri și joi pe Antena 1

Tot în episodul trecut Diva (Oana Zăvoranu) decide să nu mai ascundă trecutul care i-a marcat viața și îi povestește lui Bobi trauma prin care a trecut la vârsta de 18 ani. Diva a trăit o poveste de dragoste puerilă cu Rapha, un bărbat care a ajutat-o să lucreze în televiziune. La un moment dat Diva a rămas însărcinată, dar a fost nevoită să întrerupă sarcină pentru că Rapha nu și-a dorit să-și asume rolul de tată, ci s-a axat pe construirea carierei sale. Iubita lui Bobi regretă și acum că nu a devenit mamă.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×