Ce s-a găsit în telefonul lui Răzvan Ciobanu. Mesajul care complică ancheta în cazul morții sale

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/05/2019, 13:37
Ce s-a găsit în telefonul lui Răzvan Ciobanu. Mesajul care complică ancheta în cazul morții sale
Răzvan Ciobanu deținea secrete despre oameni cunoscuți? Sursa foto: Instagram

Răzvan Ciobanu a murit, iar odată cu el au fost îngropate multe secrete ale mafiei drogurilor, cred apropiații și mulți jurnaliști de investigație. Laura Vicol, una dintre prietenele lui Ciobanu este convinsă că la mijloc nu a fost un simplu accident rutier. Același lucru îl susține și celebrul ziarist Ion Spânu, cunoscut publicului larg din serialul Elodia de la OTV.

Deținea Răzvan Ciobanu probe compromițătoare în telefonul dus la amanet?

Spânu a declarat că anchetatorii au mers pe mai multe piste în cazul morții designerului. Acesta ar fi fost urmărit pentru secretele pe care le deținea despre lumea drogurilor, în care, zice-se, ar fi implicate nume mari din România, de la politicieni până la vedete și oameni de afaceri extrem de influenți și de cunoscuți.

Ion Spânu susține că Răzvan ar fi avut probe despre toate aceste lucruri în telefonul pe care l-a lăsat la amanet. Spânu spune că fosta vedetă Kanal D avea mari temeri în legătură cu predarea telefonului la amanet din cauza probelor pe care mobilul le conținea despre persoane care se droghează sau se învârt în acest business al stupefiantelor.

Ciobanu consumase droguri înainte de accident. Sursa foto: Instagram

Spânu acuză autoritățile

Jurnalistul mai spune că la mijloc e vorba despre o întreagă încrengătură și că aici e vorba nu doar despre consum și trafic de droguri, ci despre o caracatiță a corupției la care complice este chiar autoritatea statului român cu instituțiile sale de forță. Spânu este convins că dacă se merge până la capăt cu ancheta, vom afla multe lucruri neplăcute.

„Din ce spune doamna Vicol s-a văzut că se vorbește despre prădarea lui Ciobanu din București. Prima știre dată la tv a fost dată la ora 9:00 dimineața. Acolo se căuta sigur ceva, nu era vorba de haine. Anchetatorii trebuie să urmărească această pistă. S-a găsit un mesaj în telefonul lui dat la amanet.

Scria că vrea să îl pună la amanet, dar nu știa ce să facă pentru că avea în el probe. El era anchetat în dosarul cu droguri. El nu e un personaj oarecare. Autoritățile au lăsat ancheta cu toate pistele posibile ca să poată să fie ușor de acoperit probele reale. Lumea coruptă nu poate exista dacă nu are complicitate din partea autorităților, a declarat Spânu la TV, scrie wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×