Ce s-a ales de Gilda Manolescu, “fata bună” din Maria Mirabela. Actrița a murit într-un mod tragic

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
03/07/2019, 16:39
Ce s-a ales de Gilda Manolescu, “fata bună” din Maria Mirabela. Actrița a murit într-un mod tragic GALERIE FOTO
Gilda Manolescu, fetița din filmul Maria Mirabela, a avut parte de un destin tragic. Sursa foto: wowbiz.ro

Gilda Manolescu, actrița din „Maria Mirabela”, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate filme românești ale tuturor timpurilor, a avut parte de un destin tragic. Cea care i-a dat viață Mirabelei în pelicula româno-sovietică, s-a stins din viață, la doar 34 de ani.

Destinul tragic al Gildei Manolescu. A murit la 34 de ani

Interpreta unuia dintre cele mai îndrăgite personaje pentru copii a părăsit țara noastră la scurt timp după încheierea filmărilor, renunțând pentru totdeauna la actorie. Gilda era o fetiță de doar 6 anișori în 1981, când a plecat cu mama sa în Germania, alegând ulterior să se dedice baletului. Mai târziu, un grav accident de circulație avea să pună capăt visului tinerei de a performa pe cele mai importante scene ale lumii, ca balerină. Potrivit mamei sale, din cauza traumelor suferite în urma acestui incident, Gilda ajunsese în pragul depresiei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mai târziu, a decis că e momentul să facă o schimbare importantă în viața sa și astfel s-a mutat la Berlin. Din păcate, soarta avea să-i joace noi și noi feste.  Un fost pușcăriaș a răpit-o și a violat-o timp de trei zile, după care starea sănătății Gildei s-a înrăutățit. S-a stins din viață în 2009, la doar 34 de ani, în urma unor complicații apărute pe fondul unei insuficiențe renale.

Gilda Manolescu și Medeea Marinescu. Sursa foto: click.ro
Gilda Manolescu și Medeea Marinescu. Sursa foto: click.ro

Medeea Marinescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe ale teatrului românesc

Dacă Gilda Manolescu a avut parte de o soartă cât se poate de crudă, nu același lcuru putem spune și despre Medeea Marinescu, partenera sa din filmul „Maria Mirabela”. Pelicula pentru copii a fost doar o rampă de lansare, actrița devenind una dintre cele mai constante prezențe ale teatrului românesc.

Într-un interviu acordat recent, Medeea a mărturisit că a încercat în câteva rânduri să ia legătura cu fosta sa colegă, însă de feicare dată s-a izbit de refuzul acesteia. Cele două au încetat să mai comunice, odată cu încheierea filmărilor pentru coproducția româno-sovietică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×