Ce reacție au avut copiii lui Brigitte Sfăt atunci când au aflat de relația cu Florin Pastramă

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
15/05/2019, 15:41
Ce reacție au avut copiii lui Brigitte Sfăt atunci când au aflat de relația cu Florin Pastramă GALERIE FOTO
Copiii Brigittei Sfat vor sa-l cunoasca pe Florin Pastrama

S-a aflat acum cum au reacționat copiii lui Brigitte Sfăt atunci când au văzut la televizor că mama sa are o relație cu Florin Pastramă! Vedeta a vorbit deschis despre acest fapt, dar și despre ce i-au spus copiii atunci când au văzut-o după emisiunea Ferma.

Copiii lui Brigitte Sfăt și-au dat acordul pentru relația dintre mama lor și Florin Pastrama

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă formează un cuplu de câteva săptămâni bune, deja, iar acest lucru nu mai este niciun secret. Pastramă a cerut-o chiar și de nevastă pe Brigitte Săt, iar aceasta a spus ”Da”, în fața concurenților de la Ferma, dar și a mii și mii de telespectatori, fani ai emisiunii difuzate de Pro TV.

Brigitte Sfăt poate răsufla uşurată pentru că a primit acceptul copiilor ei. Brigitte Sfăt are o relaţie foarte frumoasă cu copiii, astfel că părerea lor cu privire la noul iubit cânrtărește foarte mult. Din fericire, totul a decurs bine, iar copiii chiar au întrebat-o pe vedetă despre momentul în care vor face cunoştinţă cu Florin Pastramă, pe care l-au văzut doar la televizor, până acum.

Copii Brigitte Sfat Florin Pastrama
Copiii Brigittei Sfat si-au dat acordul pentru casatoria mamei lor cu Florin Pastrama

Fiica lui Brigite Sfăt vrea să facă poze cu Florin Pastramă

„Fiică-mea când m-a văzut m-a întrebat unde este Florin, a crezut că vin cu el. Sara a spus că abia aşteaptă să facă poze cu el. De cerere în căsătorie nu am avut încă timpul necesar să discutăm. Lucrurile au decurs aşa cum era normal să decurgă”, a  spus Brigitte Sfăt pe Youtube.

Brigitte Sfăt a fost eliminată recent din faimoasa emisiune Ferma, difuzată de PRO TV, după ce a pierdut duelul cu frumoasa Otniela, prima slăbiciune a lui Florin Pastramă. De altfel, când a părăsit Ferma, Brigitte Săt i-a cerut lui Florin Pastramă să stea departe de Otniela.

Brigitte Sfăt și-a făcut apariția după eliminarea de la ”Ferma vedetelor” și a răspuns la cele mai multe nedumeriri, mai ales că parcursul ei în reality-show-ul de la PRO TV a fost unul plin de controverse și momente tensionate. Fosta soție a lui Ilie Năstase a vorbit despre relația cu Cornel Oană, iar lucrurile par total invers decât s-a văzut până acum.

“Pe parcusul relaţiei cu mine a avut o relaţie cu fosta lui iubită şi am aflat ulterior. Am făcut un deal cu el în care l-am rugat de aparenţă să părem un cuplu. Am cumpărat pentru Revelion un bilet la un apartament de Revelion. Nu voiam să râdă Ilie de mine că el şi-a refăcut viaţa şi pe mine m-a părăsit bărbatul. Am dormit în camere separate şi am pozat într-un cuplu”, au fost câteva din confesiunile ei făcute lui Cătălin Măruță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×