Ce probleme de sănătate are Petre Geambașu! Este internat la spital

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
18/12/2019, 15:46
Ce probleme de sănătate are Petre Geambașu! Este internat la spital
Petre Geambașu este internat în spital din cauza discopatiei. Sursa foto: Facebook.com

Petre Geambaşu (76 de ani) a suferit o criză puternică de discopatie, iar după ce s-a tratat acasă „după ureche” a ajuns la spital. Artistul a vorbit pe o rețea de socializare despre problemele medicale și a mărturisit că așteaptă rezultatul medicilor. 

Petre Geambașu suferă de o boală mai veche: discopatie

Petre Geambașu a suferit la începutul lunii octombrie o criză puternică de discopatie. Artistul a luat timp de câteva săptămâni tratamentul prescris de medici, dar pentru că durerile erau insuportabile s-a prezentat de urgență la spital.

Cântărețul a povestit pe contul de Facebook că în momentul de față este internat în spital și așteaptă rezultatul medicilor. Geambașu urmează să afle care sunt intervențiile chirurgicale pe care trebuie să le urmeze.

„Chiar în prima zi a lunii octombrie, am intrat într-o criză foarte puternică de discopatie și m-am dus cu salvarea la spital unde mi s-a administrat o perfuzie puternică care în circa 3 ore m-a ameliorat substanțial și m-am reîntors la domiciliu pe picioare”, a scris artistul pe rețeaua de socializare.

Artistul s-a tratat „după ureche”, dar durerile nu au trecut

Cântărețul a luat timp de o săptămână tratament „după ureche”, a făcut un RMN și a așteptat ca medicii să-i spună care este procedura chirurgicală pe care trebuie să o facă. Între timp acesta Petre Geambașu a susținut și câteva evenimente prin țară.

„Am continuat să iau timp de o săptămână antiinflamatoare puternice, exagerat, aș putea spune: după ureche. Mi-am revenit destul de bine, mi-am susținut și câteva vvenimente prin țară. Între timp am făcut RMN urmând ca doctorii să se pronunțe în legătură cu eventualitatea intervenției chirurgicale.

A trecut ceva timp și iată că acum circa 2 săptămâni durerile au revenit mai puternice ca prima dată.  Am rămas țintuit la pat cu dureri îngrozitoare, fără să mai am posibilitatea de a mai administra ANTIINFLAMATOARE, riscând probleme de ordin cardiologic.

Am tot așteptat ca să treacă de la sine, ceea ce nu s-a întâmplat, iar luni m-am prezentat din nou la spital ca să mi se facă tratament sub observație strictă. Deja sunt mai bine, mă pot deplasa și probabil că în 2-3 zile voi reveni acasă;

Urmează ca doctorii să decidă dacă după sărbători se intervine chirurgical sau se recurge la alte metode: acupunctură, fizioterapie. Cam despre asta este vorba. Îmi doresc, dar vă doresc și dumneavoastră, tuturor, să avem: SĂRBĂTORI FERICITE!”, a continuat Petre Geambașu mesajul de pe Facebook.

Călin Geambașu a aflat din presă de boala tatălui său

Fiul lui Petre Geambașu este dezamăgit în continuare de părintele său. Călin Geambașu a scris pe contul de Facebook că îi pare rău pentru tatăl său și realizează în astfel de momente că acesta nu devine ”blând și demn”.

„A trebuit să aflu din presă că tatăl meu este în spital… Îmi pare rău pentru el. Nici în astfel de momente când timpul se scurge precum un fir subțire de nisip nu devine blând și demn… ? Cu toate că ar putea. Dumnezeu i-a tot Dat șanse.

Tot ce i-am pretins vreodată a fost să-și ceară iertare pentru greșelile făcute ce au ținut de egoism și temperamentul lui coleric și să-și ia în serios calitatea de bunic. Asta e tot”, a scris fiul artistului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×