Petre Geambașu s-a ales cu dosar penal după accidentul în care a lovit un copil de 4 ani

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/10/2019, 21:10
Petre Geambașu s-a ales cu dosar penal după accidentul în care a lovit un copil de 4 ani
Petre Geambașu a făcut accident în urma căruia polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală. Sursa foto: cancan.ro

Petre Geambaşu (75 de ani) a făcut accident în prima zi din luna octombrie. Muzicianul a lovit un copil de patru ani care trecea strada neregulamentar. Accidentul rutier s-a petrecut chiar pe strada pe care locuiește Petre Geambașu în satul Săftica, comuna Balotești, Ilfov. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele muzicianului pentru vătămare corporală.

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele lui Petre Geambașu pentru accidentul din 1 octombrie

Muzicianul Petre Geambașu a lovit un copil în vârstă de 4 ani ieri, după-amiază, 1 octombrie, chiar pe strada pe care locuiește. Mai exact, cântărețul a lovit un minor în jurul orei 18:35 pe strada Morarilor din satul Săftica, comuna Balotești, Ilfov. În urma accidentului rutier copilul s-a ales cu câteva contuzii și a fost transportat de urgență la spital.

„În jurul orel 18:35 numitul G.P., din București, a condus un autoturism pe strada Morarilor din sat Sătfica, sensul către D.N.1, iar când a ajuns în fața imobilului numărul 3 ar fi surprins și accidentat un minor de 4 ani, care ar fi traversat regulamentar”, arată un comunicat oficial al Inspectoratului Județean de Poliție Ilfov, scrie Libertatea.

Polițiștii care au ajuns la locul accidentului l-au testat pe muzician cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. IPJ Ilfov a anunțat că a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală pe numele lui Petre Geambașu.

Accidentul s-a petrecut în satul Săftica
Copilul lovit de Petre Geambașu are 4 ani și are câteva contuzii ușoare. Sursa foto: romaniatv.net

Fiul lui Petre Geambașu este de părere că șoferii peste 70 de ani nu mai au reflexe

Călin Geambașu, fiul muzicianului, a relatat pe contul de Facebook accidentul produs de Petre Geambașu. Băiatul cântărețului este de părere că șoferii care au trecut peste vârsta de 70 de ani ar trebui reevaluați pentru că nu mai au aceleași reflexe. De asemenea, Călin Geambașu consideră că așa s-ar tria numărul șoferilor din țara noastră.

„Am propus dintotdeauna necesitatea reevaluării capacității de a conduce autoturisme pe drumurile publice după împlinirea vârstei de 70 de ani. Reflexele și văzul slăbesc covârșitor, iar multiple pericole de sănătate personală cresc și ele totodată. Un simplu examen ar mai tria dintre cei care și-au luat permisul de conducere când erau doar câteva mașini pe străzi și rulau cu viteze reduse și adaptarea la traficul în ritmul de azi, așa cum îl știm cu toții. Cine trece testul, să conducă mai departe. Cine nu, să ia taxi și să nu pericliteze viața altor oameni”, a scris fiul lui Petre Geambașu pe de Facebook.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×