Petre Geambașu a lovit cu mașina un copil de cinci ani. Fiul său este cel care a făcut public totul

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/10/2019, 13:16
Petre Geambașu a lovit cu mașina un copil de cinci ani. Fiul său este cel care a făcut public totul GALERIE FOTO
Petre Geambașu a lovit cu mașina un copil de 5 ani. Sursa foto: ciao.ro

Cunoscutul cântăreț Petre Geambașu a lovit cu mașina un copil de 5 ani! Incidentul nefericit a avut loc pe data de 1 octombrie, pe o stradă din Săftica. Artistul a pierdut controlul volanului și a acroșat un copilul care se afla pe marginea drumului.

Petre Geambașu a lovit cu mașina un copil de 5 ani

Copilul de numai cinci ani și-a văzut moartea cu ochii când a fost acroșat de mașina condusă de Petre Geambașu. Accidentul a avut loc pe strada Morarilor, din Săftica. Din fericire, copilul a suferit doar o sperietură zdravănă și câteva contuzii. Cel care a făcut public incidentul a fost chiar fiul artistului, Călin Geambașu, care a povestit toată întâmplarea pe Facebook.

“Azi, în Zi de Sărbătoare (Acoperământul Maicii Domnului), Petre Geambașu, tatăl meu narcisist, a lovit cu mașina un copil în vârstă de aproximativ 5 ani, chiar pe strada unde locuiește (la o stradă distanță de mine), în Săftica, pe strada Morarilor. Slavă Domnului, copilul nu are nimic grav! S-a ales doar cu o sperietură și câteva contuzii. A fost dus imediat la spital. Au intervenit Salvarea și Poliția, iar traficul a fost blocat pe DN1 și restricționat accesul pe strada cu pricina”, a scris Călin Geambaşu pe Facebook.

Petre Geambașu a lovit cu mașina un copil de 5 ani
Petre Geambașu a lovit cu mașina un copil de 5 ani. Sursa foto: antena3.ro

Călin Geambașu vrea ca șoferii trecuți de 70 de ani să fie testați suplimentar de medici

Călin Geambaşu este de părere că șoferii trecuți de 70 de ani ar trebui să treacă prin mai multe teste pentru a-și păstra ermisul de conducere, deoarece viteza lor de reacție scade odată cu înaintarea în vârstă.

“Am propus dintotdeauna necesitatea reevaluării capacității de a conduce autoturisme pe drumurile publice după împlinirea vârstei de 70 de ani. Reflexele și văzul slăbesc covârșitor, iar multiple pericole de sănătate personală cresc și ele totodată. Un simplu examen ar mai tria dintre cei care și-au luat permisul de conducere când erau doar câteva mașini pe străzi și rulau cu viteze reduse și adaptarea la traficul în ritmul de azi, așa cum îl știm cu toții. Cine trece testul, să conducă mai departe. Cine nu, să ia taxi și să nu pericliteze viața altor oameni”, a precizat Călin Geambaşu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×