Ce probleme de sănătate a avut Diana Dumitrescu! 10 ani, au împiedicat-o să rămână gravidă

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
25/04/2019, 18:03
Ce probleme de sănătate a avut Diana Dumitrescu! 10 ani, au împiedicat-o să rămână gravidă GALERIE FOTO
Ce probleme de sănătate a avut Diana Dumitrescu!

Diana Dumitrescu, în vârstă de 35 de ani, este, de câteva luni, cea mai fericită femeie din lume, dat fiind că visul de a avea un copil i s-a împlinit. Așteptarea și chinul au durat 10 ani, iar acum actrița este însărcinată în 4 luni și va avea un băiețel.

Ce probleme de sănătate a avut Diana Dumitrescu!

Până să i se împlinească dorința însă, Diana Dumitrescu s-a rugat și a visat, pentru că nu reușea să rămână însărcinată. Recent, vedeta a mărturisit că anul acesta era hotărâtă să apeleze la fertilizarea in vitro. Și când era tot mai pornită, s-a produs minunea, iar Dumnezeu i-a binecuvântat cu un micuț care va purta două nume de sfânt.

„Eu ma hotarasem sa incep pregatirile pentru fertilizare in vitro. Trebuia de anul trecut, dar am avut probleme cu tiroida. Am crezut ca este o eroare cand am facut testul. Am facut trei zile consecutiv teste. M-am chinuit aproape zece ani sa raman insarcinata, asa ca a fost socant sa vad ca sunt gravida. Nu ma asteptam! Chiar nu ma asteptam. A fost o mega bucurie, dar cu retineri, pentru ca nu stiam daca este adevarat”, a dezvăluit Diana Dumitrescu.

Ce probleme de sănătate a avut Diana Dumitrescu! 10 ani, au împiedicat-o să rămână gravidă
Diana Dumitrescu va avea un băiețel ce va purta două nume de Sfânt

Actrița este o femeie fericită și împlinită

Actrița s-a căsătorit în luna septembrie a anului 2018 cu afaceristul Alin Boroi, cu care se iubea deja de câțiva ani. Nunta lor a fost strânsă și a avut loc în Poiana Brașov. Cuplul a decis să se căsătorească cu doar două săptămâni înainte. „A fost pe repede înainte, dar a fost totul foarte frumos.

Ce probleme de sănătate a avut Diana Dumitrescu! 10 ani, au împiedicat-o să rămână gravidă
Fotografie de la nunta actriței cu Alin Boroi

Am primit foarte multe urări şi sunt foarte fericită. Am fost foarte emoţionată, nu mă aşteptam să fie atât de greu a două oară, dar mărturisesc că a fost chiar mai greu decât prima dată”, a declarat Diana Dumitrescu în cadrul emisiunii ”Agenția VIP” de la Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×