Ce prevestește Baba Vanga pentru 2020. Tentativă de asasinat împotriva lui Vladimir Putin

Alexandra Chivu  
înStiri de ultima ora
12/12/2018, 21:06
Ce prevestește Baba Vanga pentru 2020. Tentativă de asasinat împotriva lui Vladimir Putin
Ce prevestește Baba Vanga pentru 2020. Tentativă de asasinat împotriva lui Vladimir Putin

Baba Vanga, supranumită și Nostradamus din Balcani, prevestește întâmplări pentru 2020. Cunoscuta clarvăzătoare a prezis atacurile din data de 11 septembrie și BREXIT, iar pentru ca tabloul să fie complet, a făcut predicții pentru tot anul viitor.

Prezicătoarea oarbă din Bulgaria a putut vedea ce se va întâmpla pe parcursul a 50 de ani, însă multe dintre previziunile ei nu au fost scrise niciodată. Una dintre cele care s-au scris însă  a fost legată de Vladimir Putin.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Baba Vanga prevestește pentru 2020 o tentativă de asasinat împotriva lui Vladimir Putin

Baba Vanga a văzut că extremiștii islamiști vor năpădi Europa, iar conflictul va izbucni după Primvara Arabă din anul 2010. De asemenea, aceasta a prezis că Putin și Rusia vor domina lumea. Aceasta a spus, în anul 1979, în timpul unei întâlniri cu scriitorul Valentin Sidov că totul se va topi precum gheața, însă cel care va fi de neatins va fi Putin.

Ce prevestește Baba Vanga pentru 2019. Tentativă de asasinat împotriva lui Vladimir Putin
Clarvăzătoarea a prezis că că totul se va topi precum gheața, însă cel care va fi de neatins va fi Putin

”Totul se va topi, ca gheaţa, numai unul va rămâne neatins- gloria lui Vladimir, gloria Rusiei. Prea mulţi vor fi victime. Nimeni nu va opri Rusia. Totul va fi înlăturat din calea ei şi el va deveni stăpânul lumii”, a spus clarvăzătoarea.

Baba Vanga: ”Totul se va topi ca gheața, numai putin va rămâne neatins”

De altfel, femeia a văzut, în anul 1989, că America va fi lovită de un atac terorist făcut de ”două păsări de oțel”. ”Îngrozitor, îngrozitor! Fraţii americani vor cădea după ce vor fi atacaţi de păsări de oţel. Lupii vor urla în tufişuri şi sânge nevinovat va curge”, a ghicit bulgăroaica.

Ce prevestește Baba Vanga pentru 2019. Tentativă de asasinat împotriva lui Vladimir Putin
De altfel, femeia a văzut, în anul 1989, că America va fi lovită de un atac terorist făcut de ”două păsări de oțel”

Astfel, specialiștii au calculat că într-un procent de 68% previziunile Babei Vanga s-au adeverit. Susținătorii acesteia însă admit că predicțiile clarvăzătoarei s-au împlinit într-un procent de 85%. Pe numele adevărat Vanghelia Pandeva Dimitrova, a trăit în anii 1911 și 1996. Aceasta a devenit celebră în toată lumea datorită predicțiilor sale.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×