Ce nume va purta primul bebeluș regal al cuplului Meghan Markle și Prințul Harry

Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/04/2019, 19:51
Ce nume va purta primul bebeluș regal al cuplului Meghan Markle și Prințul Harry GALERIE FOTO
Ce nume au ales Meghan Markle și Prințul Harry pentru primul copil al lor?

Există povești întregi despre numele alese de-a lungul timpului pentru copiii din Familia Regală a Marii Britanii. Bebelușii regali au parte de nume care sunt căutate pe toată durata evoluției lor. La început, șansele arătau că, dacă va fi fetiță, Meghan și Harry să aleagă numele Victoria. Dacă este băiețel, numele favorit este Arthur. Britanicii, admiratori ai cuplului, au pus deja pariuri intense pe perioada sarcinii fostei actrițe. Iată lista!

Ce nume au ales Meghan Markle și Prințul Harry pentru bebeluș?

Meghan a dezvăluit faptul că va naște în luna aprilie, dar nu se cunoaște încă numele viitorului copil, primul al cuplului. Numele bebelușilor regali este ales extrem de atent. Fanii cuplului au pariat chiar la casele cunoscute de jocuri de noroc din Londra care va fi cel ales de familia regală. Era bine cunscut faptul că dacă era fetiță, așa cum și-a dorti Prințul Harry de la început, purta numele de Victoria, dacă era băiețel, era mai mult decât sigur vizat numele de Arthur. Nu este exclus ca numele primului copil al cuplului să aibă origini australiene. Lista pariurilor britanicilor a fost una destul de scurtă. Cei mai mulți s-au gândit la: Diana, Alice, Grace, Victoria, Alexandra, Frances și Elizabeth în cazul în care va fi fetiță, și Edward, Alexander și Philip, dacă va fi băiețel.

„Întâmplător, doamnelor şi domnilor, fiul meu Harry mi-a povestit că în recenta lor vizită în Australia, lui şi soţiei sale li s-au oferit nenumărate sugestii de nume pentru viitorul lor nou-născut. Între noi fie vorba, suspectez ca viitoare nume care se vor afla pe lista scurtă Kylie sau Shane. Dar, doamnelor şi domnilor, nu vă ţineţi respiraţia gândindu-vă la Edna sau Les”, a glumit Prinţul Charles, într-un interviu recent.

Care va fi numele copilului cuplului format din Meghan Markle și Prințul Harry?
Care va fi numele copilului cuplului format din Meghan Markle și Prințul Harry?

Meghan Markle poate să nască oricând

Întraga familie regală a fost în alertă din cauza contracțiilor care i-au dat bătăi de cap vitoarei mămici și care, după cum s-a văzut, au fost doar o alarmă falsă. „Meghan și Harry, și întregul palat, sunt în alertă, pentru că medicii au spus că bebelușul poate veni în orice moment.

Au fost câteva alarme false când au crezut că a început travaliu și s-au făcut toate aranjamentele necesare pentru a fi dusă la spital. Au fost niște curse cu adevărat nebunești”, a declarat o sursă de la palatul familiei regale a Marii Britanii pentru revista New Idea. Meghan și Prințul Harry așteaptă ca din moment în moment să devină părinți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×