Ce nume are Andreea Esca în buletin. Ce scrie în cartea de identitate a prezentatoarei de știri

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/05/2019, 14:44
Ce nume are Andreea Esca în buletin. Ce scrie în cartea de identitate a prezentatoarei de știri GALERIE FOTO
Pe Andreea Esca o mai cheamă și Eram. Sursa foto: HEPTA.RO

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Vedeta PRO TV este subiectul mai multor dezbateri în spațiul public, iar bancurile și zvonurile despre salariul pe care îl câștigă la PRO sunt deja un clișeu. Ce nu știu mulți este numele pe care vedeta îl are trecut în buletin.

Andreea Esca este trecută și Eram în buletin

În cartea de identitate a jurnalistei nu este scris doar Andreea Esca. Chiar dacă este cunoscută tuturor cu acest nume, în buletin este trecut și numele Eram, pe care l-a luat după căsătoria cu Alexander Eram. Mărturisirea a fost făcută chiar de ea. “Când m-a oprit odată un polișist și nu mă găsea în baza de date. A durat vreo jumătate de oră până ne-am dumirit împreuna că mă cheamă Esca Eram”, a spus pentru csid.ro.

Cel mai bine secret al Andreei Esca nu este numele, ci salariul pe care îl ia la Știrile PRO TV. Ce se știe sigur, din datele oficiale ale Registrului Comerțului, este că Esca e o prosperă femeie de afaceri. Profiturile nete înregistrate ar face pe oricine invidios. Femeia deține o firmă care se ocupă cu producția cinematografică.

Salariul Andreei Esca este o legendă. Sursa foto: HEPTA.RO

Esca, profit de 525.000 de lei în anul 2017

Andreea a câștigat doar în anul 2017, conform cifrelor publice, 525.706 lei, cel mai mare profit realizat cu firma ei. Nevoită de împrejurări, Esca a vorbit de câteva ori despre salariul ei și a remarcat că a devenit deja un subiect legendar mai ales în presa mondenă. ”Am şi zis odată că într-o zi l-aş publica, dar sunt convinsă că oamenii ar zice că nu e ăsta şi tot n-aş ajunge nicăieri.

Atunci, îmi place să păstrez legenda, că mă distrează şi pe mine. Nici nu ştiu de unde a pornit toată asta, cred că de când am început. Eu am crezut că a trecut, dar nu, şi zilele trecute, vorbeam cu un şofer care-mi spunea că l-a întrebat un poliţist ce salariu are Andreea Esca”, a spus vedeta pentru ziarul Adevărul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×