Andreea Esca, anunț de ultimă oră despre salariu! Câți bani ia de la PRO TV

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
31/01/2019, 12:45
Andreea Esca, anunț de ultimă oră despre salariu! Câți bani ia de la PRO TV GALERIE FOTO
Andreea Esca a fost întrebată despre salariul pe care îl primeşte de la Pro TV

Andreea Esca a fost prezentă în emisiunea „Vorbeşte lumea” a secţiunea întrebărilor de pe Google. Una dintre dilemele pe care românii le au este legată de salariul pe care vedeta de la Pro TV îl încasează lunar. Astfel, ştirista a fost întrebată în direct despre cât câştigă.

”Nuuu! Nu pot să vă spun! Este ca și cum aș spune poanta unui banc! E o legendă, trebuie să rămână așa. Ce pot să vă spun e că am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să îl am și cred că este și rentabil în economia business-ului”, a declarat Andreea Esca la PRO TV.

Andreea Esca, anunț de ultimă oră despre salariul de la Pro TV

Au existat numeroase zvonuri legate de banii pe care vedeta de la Pro TV îi încasează şi de fiecare dată când a fost întrebată de acest subiect a refuzat să ofere detalii, explicând că este o legendă care trebuie să rămână ca atare, evitând într-un mod elegant să răspundă.

Recent, Andreea Esca a fost criticată de Mircea Badea, după ce şi-a postat o fotografie din sala de sport. Jurnalistul de la Antena 1 a fost imediat taxat de fanii săi virtuali: ”Șunci, partea a doua. Urmarea lui Fălci partea a treia”, a fost mesajul lui Mircea Badea, care a ajuns să fie criticatimediat de internauţi:

Andreea Esca, ştrista Pro TV
Andreea Esca, ştrista Pro TV

După ce corectezi greșeala ortografică din titlu, apucă-te să numeri în câte postări ale Andreei Esca apari tu … N-o să-ți ia mult. Ți-am mai spus eu odinioară: cănd părul de pe picioarele lu’ Esca face rating mai mare decat osanaua ta de la miezul nopții, e semn că ar cam trebui să te lași de meserie. De la matinalul cu Teo ai luat-o numai în jos. Părerea mea, un umil ex-telespectator de-al tău”, au fost câteva dintre comentariile primite de Mircea Badea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×