Ce note a luat fiica Ozanei Barabancea la Evaluarea Națională. Vedeta TV a dus-o în vacanță

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
27/06/2019, 18:05
Ce note a luat fiica Ozanei Barabancea la Evaluarea Națională. Vedeta TV a dus-o în vacanță
Ozana Barabancea, alături de fiica sa, Gloria. Sursa foto: Viva.ro

Ozana Barabancea a avut parte de mari emoții în aceste zile, pentru că fiica sa, Gloria, a susținut examenul Evaluării Naționale. Totul s-a terminat, însă, cu bine, tânâra obținând note satisfăcătoare la cele două probe dificile și, mai mult decât atât, îndrăgita vedetă TV a fost mulțumită de rezultat. Peste doar câteva zile, Andrew, fiul cel mare al Ozanei, va avea parte de prima testare scrisă la Bacalaureat.

Nota obținută de Gloria, fiica Ozanei Barabancea la Evaluarea Națională

Dacă la Limba Română, tânăra a obținut nota 7,50, matematica i-a pus serioase probleme fetei Ozanei Barabancea, fiind notată doar cu 5 la această disciplină. Chiar dacă nu s-a bucurat de performanțe remarcabile, media finală 6,25 i-a permis Gloriei să intre la liceul pe care și l-a dorit, ceea ce o bucură pe îndrăgita artistă.

Important este că a intrat la pian clasic. Ea este o tipă foarte timidă, acum a prins încredere în ea. Acum avem un concert, unde ea va deschide concertul. Vreau să avem cât mai multe ieşiri împreună. Dacă eu nu îi susţin, cine să-i susţină” ,a  declarat Ozana Barabancea.

Fiica Ozanei Barabancea a obținut media 6,25 la Evaluarea Națională. Sursa foto: libertatea.ro
Fiica Ozanei Barabancea a obținut media 6,25 la Evaluarea Națională. Sursa foto: libertatea.ro

Fiica Ozanei va merge alături de vedetă într-o vacanță la Viena

După o perioadă extrem de încărcată, adolescenta are acum ocazia să se relaxeze, Ozana pregătindu-i și o surpriză cât se poate de plăcută. Mai exact, vedeta va merge împreună cu fiica sa într-o o binemeritată vacanță la Viena.

„Vom petrece ceva timp noi două, ca fetele, la Viena. Apoi, i-am plătit un sejur de 7 zile la Barcelona. Nu cu mine, cu nişte prieteni. O să mai merg cu ea” ,a  dezvăluit cunoscuta vedetă de televiziune și jurată a emisiunii Te Cunosc De Undeva.

Te Cunosc De Undeva revine la Antena 1

Ozana Barabancea are parte de vești bune și în plan profesional, pentru că Antena 1 a demarat deja pregătirile pentru un nou sezon al emisiunii care a cucerit publicul de mai bine de șapte ani. Printre concurenții care vor fi supuși jurizării exigentei artiste, se numără Monica Anghel și fratele său, Alexandru, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu și Ada și Cornel Palade.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×