Ce note a luat Andra Măruță la BAC. Ce rezultate au mai obținut și alte vedete de la Pro TV

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
08/07/2019, 14:01
Ce note a luat Andra Măruță la BAC. Ce rezultate au mai obținut și alte vedete de la Pro TV GALERIE FOTO
Ce note a luat Andra Măruță la BAC

Ce note a luat Andra Măruță la BAC! Chiar dacă au trecut câțiva ani de când a dat examenul de Bacalaureat, Andra își amintește cu plăcere de examenul maturității, mai ales că a reușit să obțină rezultate foarte bune la disciplinele la care a dat examenul.

Ce note a luat Andra Măruță la BAC

Chiar dacă nu prea se avântă să vorbescă prea mult în limba engleză, atunci când un străin talentat pășește pe scena ”Românii au Talent”, celebra emisiune difuzată de Pro TV, Andra a obținut cea mai bună notă de la Bacalaureat chiar la engleză!

Celebra cântăreașă a fost eleva a Colegiului Economic „A.D. Xenopol”, la „Turism si alimentatie publica”. Cea mai mică notă pe care a obținut-o frumoasa vedetă a fost 7.7 la geografie, proba scrisă. Andra a recuperat însă la limba și literatura română, dar și la engleză, unde a obșinut notele maxime, potrivit stirileprotv.ro.

Ce note a luat Andra Măruță la BAC
Ce note a luat Andra Măruță la BAC

Marius Moga, terorizat de facultate, nu de BAC

Un alt caz fericit de la PRO TV este și Marius Moga, care a obținut o notă foarte bună la examenul maturității, respectiv 9:30. Moga a terminat liceul “Horea, Cloșca și Crișan”. “Oricum, BAC-ul a fost un fleac pe langa ceea ce a urmat la Facultatea de Sociologie”, a marturisit el despre examenul de Bac.

Adela Popescu a studiat la Liceul de Muzica Dinu Lipatti, sectia de actorie. Nota care a bucurat-o cel mai mult a fost, cu siguranta, cea de 10 obtinuta la proba „Arta actorului”. Media finala, 9.28, a clasat-o pe locul al doilea pe liceu.

Vedeta a mărturisit că era cât pe ce să nu se mai prezinte la examen, din cauza filmărilor. „Era sa nu ajung la examenul de bacalaureat pentru ca aveam filmari. Cand m-au intrebat care erau zilele de examen, mi-a fost rusine ca trebuia sa lipsesc de la filmari asa ca am spus ca doar doua zile sunt examinata. Astfel ca in ziua examenului am fost dimineata la Buftea la filmari si am ajuns pe muchie si la examen”, și-a amintit actrița.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×