Cum a fost surprinsă Andra Măruță de Înviere. Fotografia care a adunat zeci de mii de aprecieri de Paște

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/04/2019, 17:43
Cum a fost surprinsă Andra Măruță de Înviere. Fotografia care a adunat zeci de mii de aprecieri de Paște GALERIE FOTO
Cum a fost surprinsă Andra Măruță de Înviere

Învierea Domnului, fundamentul doctrinar și ritualul pentru credința creștină-ortodoxă, a adunat toți românii la biserică și a făcut ca sufletele lor să cânte în cor ”Hristos a înviat din morți, cu moartea pre moarte călcând și celor din morminte viață dăruindu-le”.

După slujba de Înviere, Andra s-a fotografiat alături de familia ei

Lumina sfântă a conectat enoriașii și i-a umplut de bunătate și căldură. În urma slujbei, majoritatea persoanelor publice din România au transmis mesaje admiratorilor lor, pe conturile de socializare. Printre vedetele care au lăsat un gând bun în mediul online se află și Andra, cea mai îndrăgită cântăreață din țara noastră.

După slujba, artista, împreună cu soțul și copiii ei s-au fotografiat, iar fiecare dintre ei avea o candelă în mână. Interpreta a scris în dreptul fotografiei: „Hristos a Înviat!”. În josul imaginii, fanii i-au răspuns urârii, la care au adăugat și alte gânduri bune.

Cum a fost surprinsă Andra Măruță de Înviere. Fotografia care a adunat zeci de mii de aprecieri de Paște
Fotografia care a adunat zeci de mii de aprecieri de Paște

Fanii i-au răspuns urârii

„Învierea Domnului să va umple sufletul de liniste si bunatate, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! HRISTOS A ÎNVIAT! PASTE FERICIT!/ Învierea Domnului sa îti aducă în suflet bucurie si iubire . Paste fericit alaturi de cei dragi!❤️❤️/ adevărat a înviat!? Lumina si caldura Paștelui sa ne încălzească sufletele, sa ne lumineze mințile, sa ne deschidă inimile spre iubire, credința, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin din frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi! Vă IUBESC!❤️ ”, sunt câteva dintre comentariile fanilor artistei.

Cum a fost surprinsă Andra Măruță de Înviere. Fotografia care a adunat zeci de mii de aprecieri de Paște
Fotografia postată de artistă după ce a făcut o vizită bătrânilor de la azilul din Străulești

Vă reamintim că Andra a amintit fanilor ei cât de ușor este să faci oamenii să zâmbească din nou. În Joia Mare, artista a fost în vizită la Căminul de bătrâni de la Străulești, iar prin gestul ei a descrețit frunțile bătrânilor uitați de lume. „Sa fim mai buni inseamna mai ales sa daruim din timpul nostru, din atentia si energia noastra. Un cozonac e binevenit, dar mai mult e apreciata o imbratisare. Am fost azi alaturi de Catalin la Căminul de bătrâni de la Străulești sa dăruim pachete, dar mai ales ca sa ii inveselim si sa ii ascultăm”, a scris Andra, pe pagina sa de Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×