Adelina Pestrițu a picat examenul de Bacalaureat! Ce i s-a întâmplat vedetei

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
02/07/2019, 14:24
Adelina Pestrițu a picat examenul de Bacalaureat! Ce i s-a întâmplat vedetei GALERIE FOTO
Adelina Pestrițu a încurcat ”Ion” cu ”Moromeții” și a luat nota 3,60 la limba română Sursa foto: Instagram

Elevii claselor a XII-a se află zilele acestea în febra bacalaureatului. Candidații care nu vor fi declarați ”ADMIS” la examenul maturității probabil se vor consola cu gândul că sunt și vedete care au picat examenul de bacalaureat. Și nu sunt deloc puține.

Adelina Pestrițu a vorbit despre motivul pentru care nu a luat bac-ul

Câteva vedete autohtone care au picat examenul de bacalaureat lucrează în televiziune deși au luat note mici la limba și literatura română. Printre aceastea se numără: Adelina Pestrițu, Iuliana Luciu, gimnasta Andreea Acatrinei sau Margherita de la Clejani.

Adelina Pestrițu are mereu un discurs coerent și știe să jongleze cu cuvintele. Vedeta a absolvit Secția filologie a Colegiului Naţional „Dinicu Golescu” din Câmpulung, în anul 2006, dar din păcate, nu a reușit să promoveze examenul de bacalaureat. Vedeta a obținut nota 3,60 la limba și literatura română.

„Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,60. Nu se pune problema că nu am învăţat. S-a întâmplat însă că am confundat subiectele, şi, în loc să scriu despre «Ion», am scris despre «Moromeţii». Am umplut patru pagini despre un subiect greşit. În acel an trei sferturi de ţară a picat la română”, a declarat Adelina.

Iuliana Luciu a promovat bac-ul cu media 7,45
Iuliana Luciu a obținut la examenul oral de limba română nota 3,30 deși are o carieră în televiziune
Sursa foto: Instagram

Ce alte vedete au mai picat la examenul de bacalaureat

Iuliana Luciu a ales o carieră în televiziune în ciuda faptului că la examenul oral de la limba și literatura română a obținut nota 3,30. Sora Nicoletei Luciu a reușit să promoveze la următoarea sesiune a examenului maturității și a obținut media generală 7,45.

Fotbaliștii Ionel Dănciulescu și Ianis Zicu au renunțat complet la școală pentru a se dedica fotbalului. În urmă cu 8 ani cei doi s-au înscris la examenul de bacalaureat, dar nu s-au mai prezentat din cauza antrenamentelor de la care nu puteau lipsi. Ionel Dănciulescu avea la vremea respectivă 34 de ani, iar Ianis Zicu, 27 de ani.

Margherita de la Clejani a pierdut BAC-ul la mustață. Cântăreața mai avea nevoie doar de două sutimi pentru a promova examenul, media ei generală fiind 5,98. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță a luat nota 6,4 la română, 5,2 la istorie şi 6,35 la geografie.

Fosta gimnastă Andreea Acatrinei se descurca excelent la bârnă și paralele, dar nu și la limba română. Gimnasta care a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing a picat bac-ul la limba și literatura română cu nota 2,30.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×