Ce meserie a avut Gina Pistol înainte de a deveni celebră: ”Muncesc de la 17 ani”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
09/04/2020, 09:14
Ce meserie a avut Gina Pistol înainte de a deveni celebră: ”Muncesc de la 17 ani”
Ce meserie a avut Gina Pistol înainte de a deveni celebră: ”Muncesc de la 17 ani”. Sursa foto: Instagram.com

Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase și mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton, dar înainte de a apărea pe micile ecrane a avut și câteva locuri de muncă obișnuite. Frumoasa blondină a mărturisit că nu a fost ușor, dar iată că se împlinesc 20 de ani de când a devenit cunoscută.

Gina Pistol, de la operator xerox la vedetă pe micile ecrane

Prezentatoarea emisiunii „Asia Express” de la Antena 1 și-a dorit încă de mică să devină celebră și să aibă libertatea de a face ce-i place, dar până a ajunge pe culmile succesului a avut și câteva joburi obișnuite. Gina Pistol a mărturisit că a început să lucreze încă de la vârsta de 17 ani, iar primul loc de muncă a fost ca operatoare xerox.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Da, muncesc de la 17 ani. Mi-a fost foarte greu atunci! Ţin minte că mergeam pe jos la serviciu şi iarna îngheţam în staţia de tramvai! Când ajungeam la muncă, spălam vitrina care aproape că îngheţa, aşa ger era afară! Primul meu job a fost de operator xerox.

Eu sunt optician de meserie, făceam practică la cineva care avea un centru xerox şi mi-a dat o mână de ajutor angajându-mă. După care am lucrat ca vânzător la un magazin sportiv”, a povestit blondina pentru revista okmagazine.ro.

Cum a ajuns Gina Pistol vedetă și cine a descoperit-o

Gina Pistol a mărturisit că a început să fie recunoscută pe stradă imediat ce a apărut în revista pentru bărbați „Playboy” și acest lucru se datorează unui prieten care a insistat să meargă la castingul respectiv. Vedeta avea doar 19 ani când Dan Silviu Boierescu a remarcat-o și de atunci a început să meargă la tot felul de evenimente prin țară.

„Tot atunci m-am dus la castingul Playboy, la insistenţele unui prieten. Eu aveam faţă de copil, nici vorbă să fi fost bombă sexy! Dar mulţi îmi spuneau că veneau la magazin doar pentru că eu eram acolo, voiau să se uite la mine…

N-aveam nimic de-a face cu fetele care se prezentaseră la casting care erau bombe sexy. Eu eram o puştoaică, aveam 19 ani! Dan Silviu Boierescu a fost singurul care m-a simpatizat, a văzut la mine acel ceva.

Din juriu mai făcea parte şi Florin Călinescu, dar n-am fost pe gustul lui. Şi de la pictorialul acela a început totul. Deşi eu am continuat să lucrez ca vânzătoare…”, a mai povestit iubita lui Smiley, potrivit sursei menționate.

Gazda „Chefi la cuțite” a mai precizat că și-a dorit mereu să călătorească și să aibă libertate, iar odată cu primul său job în lumea mondenă a avut ocazia să facă lucrurile pe care și le dorea încă din copilărie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×