Gina Pistol ar accepta să concureze la Asia Express: „Sunt o persoană care se descurcă în situații limită”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
07/04/2020, 16:42
Gina Pistol ar accepta să concureze la Asia Express: „Sunt o persoană care se descurcă în situații limită”
Gina Pistol ar accepta să intre pe traseul concursului Asia Express. Sursa foto: a1.ro

De-a lungul celor trei sezoane ale emisiunii Asia Express, Gina Pistol a trăit la cote înalte alături de fiecare dintre concurenți, urmărindu-le cu mare atenție parcursul în competiție. Chiar dacă recunoaște că se bucură din plin de privilegiile pe care i le oferă rolul de prezentator, frumoasa blondină nu ar spune nu unei eventuale propuneri de a lua startul în competiția la capătul căreia se află o sumă impresionantă de bani.

Gina Pistol este gata să concureze la Asia Express. Ce calități ar trebui să aibă partenerul său

Asta pentru că adoră provocările și își dorește ca la un moment dat să simtă pe propria piele obstacolele cu care se confruntă pe parcursul întregului traseu. Încrezătoare în forțele proprii, Gina este convinsă că ar face o figură extrem de frumoasă, însă pentru a putea reuși acest lucru îi trebuie un partener pe măsură.

Când am primit propunerea să prezint Asia Express, m-am gândit că mi-ar fi plăcut să fiu concurent. Însă după ce am văzut provocările prin care aceștia trec zi de zi… Oricum, cred că m-aș fi descurcat și în postura de concurent, pentru că sunt o persoană care se descurcă în situații limită.

Ori de câte ori simt că nu mai pot, găsesc o fărâmă de energie în mine care mă face să pot mai mult! Mi-ar fi plăcut să fac echipă cu o persoană la fel de competitivă ca mine, o persoană care se poate adapta rapid și care nu renunță în ciuda momentelor dificile.

 Însă cred că mi-ar fi fost greu cu cazarea, recunosc. În postura de prezentator al show-ului am certitudinea unui acoperiș deasupra capului la finalul zilei, însă concurenții nu o au. Și după o zi lungă și grea, plină de provocări, se trezesc uneori că misiunea care pare este imposibilă este fix cea a cazării”, a dezvăluit Gina Pistol pentru viva.ro.

Chiar dacă nu concurează, are parte de momente dificile pe parcursul emisiunii

Pentru moment, vedeta rămâne la rolul de gazdă, care nu este atât de ușor precum ați putea crede. Chiar dacă o vedem tot timpul ca scoasă din cutie, cu părul perfect coafat, cu machiaj impecabil și extrem de relaxată, Gina și echipa de producție a show-ului nu duc lipsă de griji în destinațiile exotice în care se desfășoară filmările.

Atunci când suntem acolo ne este foarte greu, căci condițiile nu sunt ușoare deloc din niciun punct de vedere. Și facem asta zi de zi, întrăm într-o rutină, iar la un moment dat oboseala se adună. Dar în cele din urmă ajungem acasă și toți cei din echipă avem un gând apăsător.

Ne lipsesc momentele petrecute împreună, la bine și la greu, ne e dor de serile în care ne întâlneam toți în recepția hotelului după o zi grea de filmare, sau de momentele în care reușeam să ne strângem să luăm cina, noi cei din producție.

Ca o mamă care naște pentru prima dată și spune că acesta va fi singurul copil, dar în cele din urmă se răzgândește! La filmările acestui show petrecem câte două luni de zile, iar colegii îmi devin ca o a doua familie. Ne bucurăm și depășim toate momentele dificile împreună”, a mai spus Gina Pistol.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×