Antena 1 a făcut anunțul oficial! Asia Express 3 începe în februarie

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
06/01/2020, 21:03
Antena 1 a făcut anunțul oficial! Asia Express 3 începe în februarie GALERIE FOTO
Sezonul 3 din Asia Express va începe în luna februarie. Sursa foto: Facebook.com

Iubitorii competiției „Asia Express” au toate motivele să se bucure. Antena 1 tocmai a făcut anunțul mult așteptat: al treilea sezon al show-ului filmat în Filipine și Taiwan va putea fi vizionat pe micile ecrane din luna februarie.

Show-ul Asia Express se va difuza la TV de luna viitoare

„Nu mai este mult… Cine e nerăbdător să ridice mâna sus!”, așa sună anunțul începerii sezonului 3 din „Asia Express” difuzat la Antena 1. Producătorii au făcut mare anunț în urmă cu scurt timp, iar fanii sunt deja în delir. Așadar, din februarie competiția de pe continentul asiatic revine pe micile ecrane.

„Asia Express 3” se va difuza începând cu ora 20:00 în zilele de duminică, luni și marți. Vrei să știi cine este câștigătorul show-ului prezentat de frumoasa Gina Pistol și Oase? Stai pe aproape și urmărește cele 9 echipe care se luptă pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Oase și CRBL au câștigat sezonul 2 din Asia Express

Sezonul doi din Asia Express s-a filmat în Sri Lanka și India, iar dintre cele 9 perechi de vedete câștigători au fost Oase și CRBL, doi buni prieteni. Gina Pistol nu a fost singura prezentatoare, ci i-a avut pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în calitate de povestitori.

„Am avut mari emoții toată finala. Mereu mă așteptam să apară CoBo de undeva. Ne-am motivat de la etapă la etapă: se poate, se poate, se poate, a declarat CRBL, relatează a1.ro. 

Oase și CRBL au reușit să câștige marele premiu de 30.000 de euro datorită umorului, glumelor, dar și pentru că au dat dovadă de seriozitate în fața provocărilor la care au fost supuși. În cele din urmă Oase a ajuns să prezintă sezonul 3 alături de frumoasa Gina.

Raluka și Ana Baniciu, învingătoarele din prima ediție Asia Express

Cântărețele Raluka și Ana Baniciu nu sunt doar frumoase și talentate, ci sunt și rezistente în fața provocărilor. Cele două artiste s-au înhămat la prima ediție din Asia Express de la Antena 1 fără a știi la ce să se aștepte, dar în cele din urmă au ieșit învingătoare.

Vedetele nu au plecat în Asia pentru bani, nu acesta a fost miza, ci mai degrabă curiozitatea le-a îndrumat pașii. Chiar dacă cele două au câștigat marele premiu nu înseamnă că au ajuns mai bogate cu 30.000 de euro pentru că suma se împarte la 2 și mai sunt și taxele.

După ce statul a aplicat un impozit de 16%, așa cum se procedează pentru toate câștigurile care depășesc valoarea de 14.000 de euro, Raluka și Ana Baniciu au mai rămas cu 25.200 de euro, adică fiecare a luat 12.600 euro. Cele două prietene au mărturisit într-un interviu pentru revista Viva ce urmează să facă cu banii.

„Practic, nu suntem mai bogate cu 30.000 de euro. Sutem mai bogate împreună cu 30.000 de euro. Și de acolo se rețin o groază de taxe din cauza acestui stat”, a mărturisit Raluka.

„Suntem mai bogate spiritual! Suntem mult mai puternice de când ne-am întors. Sincer, noi am plecat cu gândul să câștigăm”, a adăugat Ana Baniciu, informează cancan.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×