Oase, noul prezentator Asia Express, a vorbit deschis despre iubita lui: ”Are o colecţie de topoare”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
06/01/2020, 14:41
Oase, noul prezentator Asia Express, a vorbit deschis despre iubita lui: ”Are o colecţie de topoare”
Oase, noul prezentator Asia Express, a vorbit deschis despre iubita lui. Sursa foto: exclusiv.ro

Viața lui Oase s-a schimbat radical după ce a participat la celebra emisiune Asia Express. Lumea îl recunoaște pe stradă, iar acum revine în Asia Express 3! Acesta prezintă emisiunea fenomen de la Antena 1 alături de Gina Pistol, iar filmările s-au încheiat deja.

Oase, noul prezentator Asia Express, a vorbit deschis despre iubita lui, cu care este de 7 ani împreună

Cum de nu este geloasă iubita lui, când știe că petrece atâta timp alături de frumoasa Gina Pistol? Ei bine, aceasta are o colecție de topoare, după cum a mărturisit chiar Oase, care a povestit mai multe despre partenera sa de viață, pentru Viva.

”Iubita mea are o colecţie de topoare, atât vă zic şi nu glumesc!  E geloasă, dar are încredere în mine, nu e nicio problemă în ceea ce priveşte Asia Express.

”Ea era domnişoară de onoare”

Ne-am cunoscut la nunta unui bun prieten, acum vreo 7 ani, ea era domnişoară de onoare. Se făcuse dimineaţă, deja doamna de la curăţenie se apucase de treabă şi noi nu mai plecam acasă. Plecaseră inclusiv mirii”, a declarat Oase pentru VIVA!

Recunoaște că Asia Express i-a schimbat radical viața! „Da, primesc multe mesaje, cum îmi spun prietenii mei că sunt idolul tuturor mătuşilor din ţara asta (râde).

Îmi scriu mulţi oameni, nu neapărat admiratoare, cât oameni care mă apreciază, îmi scriu că le-a plăcut mult parcursul meu în emisiunea Asia Express. Primesc mesaje şi în mediul offline. Adineauri m-a oprit cineva pe stradă, mi-a zis „eşti mişto!’ şi a plecat”.

Gina Pistol îl ajută mult în noua postură de prezentator. „Gina e o persoană foarte mişto, mă înţeleg foarte bine cu ea şi asta mă ajută să fiu foarte natural”, spune Oase.

Având deja experiență în Asia, Oase a spus ce și-a luat din România pentru a avea succesul asigurat, la mii și mii de kilometri depărtare de casă. „Am deja experienţa rucsacului. Nu o să modific nimic. Multe Kendama, câte încap, ca să le ofer acolo”, a spus Oase pentru VIVA!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×