Filmările pentru Asia Express s-au încheiat. Concurenții au ajuns acasă. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
13/12/2019, 14:51
Filmările pentru Asia Express s-au încheiat. Concurenții au ajuns acasă. FOTO GALERIE FOTO
Concurenții de la Asia Express s-au întors acasă. Care sunt primele lucruri pe care le-au făcut. Sursa foto: radardemedia.ro

Cele 9 echipe de la Asia Express s-au întors acasă după experiența deloc ușoară din Filipine și Taiwan. Unii dintre concurenți au ales să mai rămână pe meleaguri asiatice și să se relaxeze în hoteluri de lux, în timp ce alții au ajuns direct în brațele iubitelor sau soțiilor.

Concurenții de la Asia Express au revenit pe pământ românesc

După o călătorie care a durat mai bine de două luni cele 9 echipe de la Asia Express s-au întors pe meleaguri românești. Așadar, filmările, foametea, mersul de jos și greutățile s-au încheiat pentru echipa emisiunii de la Antena 1. VEZI FOTO

Aventura Asia Exprees s-a încheiat, dar și așteptarea familiilor concurenților. Vedetele au postat pe rețelele de socializare imediat cum au pus piciorul pe pământ românesc. Fotografiile și filmulețe stau dovadă cp experiența din Asia nu a fost deloc una ușoară.

Ce au făcut vedetele imediat ce au ajuns acasă

Așa cum era de așteptat concurenții de la Asia Express s-au întors în sânul familiilor, dar nu același lucru au făcut ”gemenele” Alina Ceușan și Carmen Grebenișan. Cele două influencerițe au mai făcut un popas înainte de a ajunge în țară și s-au cazat la un hotel de lux din Taipei, Taiwan.

Alina Ceușan a postat pe rețelele de socializare o fotografie din camera hotelului futurist unde ”redescoperă”. Totodată, acesta a mai urcat pe Instagram imagini cu preparatele chinezești pe care le-a savurat alături de prietena sa, Carmen Grebenișan. Aceasta din urmă a publicat o fotografie din cada plină cu spumă.

Alex Velea a fost unul dintre cei mai răsfățați concurenți. Artistul s-a întors în sânul familiei unde a fost alintat de iubita sa, Antonia. La scurt timp după sosirea în țară Velea a adăugat un nou tatuaj la colecția sa impresionantă.

Speak și partenera sa de viață, Ștefania, se simt obosiți după experiența Asia Express. Artistul a ținut să precizeze că nici nu mai știe să folosească telefonul sau rețelele de socializare, în schimb „doar fakereala a rămas la fel”.

Cântăreața Adda a fost așteptată la aeroport de echipa Baladda Records

Adda a fost întâmpinată într-un mod inedit de echipa sa de la Baladda Records. Cântăreața a fost așteptată pe aeroport cu o pancartă care le ura ei și soțului un bun venit acasă. Artista a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu abdomenul la vedere, semn că a slăbit considerabil.

„Când s-a terminat aventura Asia Epress România am avut mai multe șocuri și întrebări: Wooow cum arată o cameră de hotel! Unde e jumătate din mine? Am o freză de pui ieșit dintr-o găină galbenă și un cocoș negru! 

Exista viață și fără internet! Și e foarte intensă! Sunt în viață! Mi-a făcut Cătă poza. Deci încă suntem împreună!” a glumit cântăreața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×