Gina Pistol a trăit un adevărat coșmar la Asia Expres. „Am tremurat toată noaptea”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
29/03/2020, 11:57
Gina Pistol a trăit un adevărat coșmar la Asia Expres. „Am tremurat toată noaptea”
Gina Pistol, iubita lui Smiley, a trăit un adevărat coșmar la Asia Expres. Sursa foto: Facebook

Gina Pistol a trăit momente de coşmar la Asia Express. Vedeta, care acum se află la izolare, a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Iubita lui Smiley a povestit momente inimaginabile petrecute în emisiunea concurs.

Gina Pistol, dezvăluiri incredibile din timpul emisiunii Asia Express

Asia Express şi-a pus amprenta şi pe Gina Pistol. Iubita lui Smiley a petrecut momente dramatice în show-ul TV. Gina Pistol se află acum în izolare şi s-a decis să facă declaraţii complete.

Iubita lui Smiley a făcut declaraţiile într-un videoclip pe Youtube făcut de Speak, şi el fost concurenț la Asia Express. Au fost momente tensionate, dar şi haioase în timpul emisiunii Asia Express.

Concurenţii Asia Expres, dar şi prezentatoarea emisiunii, au înfruntat vremea rea, insectele, dar şi mâncarea proastă

Şi gazda emisiunii, Gina Pistol, a renunţat la confortul de acasă, nu numai concurenţii din show, în cel de-al treilea sezon ”Asia Express”. Aceştia au trebuit să se confrunte cu fenomenele meteo extreme, cu cazări greu de imaginat, precum şi cu lipsa mâncării de acasă.

Nu fac eu aceste reguli. M-au întrebat oamenii ce am cu voi. Ăsta e un format cumparat din afară și are o biblie. Eu sunt doar mesagerul. Voi îmi sunteți dragi.

Când am plecat de acasă, ne-au zis: Băi, luaţi-vă şi haine groase la voi că s-ar putea să fie frig!. Şi mi-am luat la mine polarul ăsta şi tot făceam eu mişto de mine„, a spus Gina Pistol. Condiţiile au fost greu de imaginat.

Bine că ţi-ai luat polarul la tine, că uite ce frig era!. Dar aseară, dacă n-aveam polarul, credeţi-mă, cred că nu mă mai trezeam azi-dimineaţă.

Pentru că nu am avut decât două pături, astea subţiri. Aşa. Şi am tremurat toată noaptea. Cu gluga în cap am dormit”, a răspuns Gina, întrebată de Speak în ce condiții stărea la ”Asia Express”.

Frigul nu a fost singura provocare cu care s-a confruntat echipa Asia Express. Insectele de asemenea le-au dat bătăi de cap la toţi, dar mai ales mâncarea. Spre finalul shpw-uloui, orezul filipinezilor a devenit din ce în ce mai greu de înghițit.

Cel mai mult am stat să aștept două ore. Nici nu mă puteam duce la baie, mâncam pe fugă. Lucrurile astea nu se văd. Nu simți umiditatea, căldura, când stai pe canapea. La un moment dat, simțeam că îmi fierbe carnea pe mine”, a completat Gina Pistol.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×