Ce mare greutate sufletească are fiecare zodie. Cele mai dureroase secrete ale fiecărui nativ

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
08/07/2019, 17:01
Ce mare greutate sufletească are fiecare zodie. Cele mai dureroase secrete ale fiecărui nativ GALERIE FOTO
Acestea sunt secretele dureroase ale zodiilor!

FANATIK îți spune care sunt secretele dureroase ale zodiilor! Acestea nu vor vorbi niciodată deschis despre aceste neajunsuri din viața lor, deoarece sunt niște subiecte tabu, despre care nu ar dori să vorbească cu nimeni și pe care le ascund cât pot ele de bine!

Acestea sunt secretele dureroase ale fiecarei zodii

Berbec

Nativul Berbec este foarte determinat. Când își pune ceva în gând, chiar realizează ce și-a propus, indiferent de costuri. Marea sa suferință este aceea de a nu fi apreciat la adevărata sa valoare.

Taur

Taurul este impulsiv și destul de dificil, însă dacă ai nevoie de ajutor, va fi acolo pentru tine, indiferent de situație. Acesta este câteodată și defectul său. Este atât de bun încât de multe ori regretă acest lucru, deoarece oamenii nu îi întorc mereu favoarea.

Secretele dureroase ale zodiilor
Secretele dureroase despre care zodiile refuza sa vorbeasca!

Gemeni

Nativul Gemeni este o persoană foarte comunicativă, își face prieteni foarte ușor, deoarece este sociabil. Cu toate acestea, este și destul de nestatornic, din acest motiv își găsește foarte greu un partener de viață.

Rac

Nativul Rac este o persoană foarte sensibilă și parcă ușor naivă atunci când vine vorba despre dragoste. Dacă nu are ceva noroc, atunci va fi foarte ușor de rănit.

Leu

Leul este o zodie puternică, abilă. Știe să vorbească atunci când trebuie și are noroc de bani. În dragoste însă, pierde partener, după partener.

Fecioară

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei sunt înțelegători, comunicativi, dar perfecționiști. Acesta este minusul lor. Se așteaptă ca toate persoanele să se ridice la nivelul lor, așadar vor fi de multe ori dezamăgiți!

Balanță

Nativii Balanță sunt persoane justițiare. Le plce dreptatea și adevărul, nu coboară niciodată atât de jos încât să mintă, iar acest lucru le aduce de multe ori probleme, deoarece este dispus să renunțe la orice și la oricine pentru adevăr.

Scorpion

Nativul Scorpion este o fire răzbunătoare și ridică trădarea la rang de mare artă. Ar vrea să se schimbe, spune că o va face, însă când este pus în fața schimbării, mereu o refuză.

Săgetător

Nativul Săgetător este misterios, dar plin de viață și dornic mereu de aventuri. Se teme însă să se aventureze! Blestemul său este acela de a trăi mereu cu teama de necunoscut, care îl va face de multe ori să își pună întrebarea „ce ar fi fost dacă?‟.

Capricorn

Capricornul este o zodie atrasă de bani, de avere, de avuție. Culmea este faptul că nu este avar. Va ajuta un prieten aflat la nevoie. Blestemul său este că are senzația că niciodată nu are destui bani!

Vărsător

Vărsătorul este o fire libertina, căruia îi place să cunoască mereu oameni noi. Nativul nu va reuși însă niciodată să iasă din zona sa de confort sau să reușească să impresioneze pe cineva prin cuvinte.

Pești

Chiar dacă este o zodie de apă, nativul va trăi mai mult cu capul printre nori. Are idealuri foarte mărețe, pe care însă nu le va atinge foarte curând.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×