Ce lovitură pentru Smiley! A fost părăsit de Gina Pistol pentru filmările de la Asia Express

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
25/10/2019, 20:08
Ce lovitură pentru Smiley! A fost părăsit de Gina Pistol pentru filmările de la Asia Express GALERIE FOTO
Gina Pistol a plecat la filmările Asia Express. Sursa foto: playtech.ro

Smiley trece prin momente grele, la fel și Gina Pistol, iubita sa, deoarece au fost nevoiți să se despartă. Mii de kilometri sunt între ei acum, după ce frumoasa blondă a trebuit să plece peste hotare, la locul ei de muncă. Gina Pistol nu face parte din disapora, ci din echipa emisiunii Asia Express, difuzată de Antena 1.

Gina Pistol a plecat la filmările Asia Express

”Asia Express”, cel mai dur reality-show din România, a început filmările pentru sezonul 3, iar concurenții au plecat deja în aventura vieții lor. Drumul Comorilor le va duce pe cele nouă echipe de vedete în Filipine și Taiwan, iar startul a fost dat. Vedetele au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri cazare, mâncare și transport și să ajungă mereu la destinație.

Gina Pistol a postat pe Instagram o fotografie în care apare într-o ținută foarte sexy și în care parcîă numără zilele până când se va întoarce în România, la pieptul lui Smiley. ”Simpaticilor, mai sunt 50 de zile. (Până când?) Până vom pleca acasă!”, a spus Gina Pistol în filmulețul postat pe Instagram. Așadar, nici nu a ajuns bine, căGina Pistol ar ca vrea să plece acasă.

Ultima emisiune Asia Express, traumatizantă pentru Gina Pistol

La cealaltă ediție, Gna Pistol a suferit mult. Nu i-au plăcut deloc locațiile unde a fost cazată, s-a plâns de igiena din țările respective, de zgomot, dar a recunoscut că i-a fost greu să stea departe de omul drag. ”Plângeam de dorul său… Mi-a fost dor, 2 luni… E prima oară în viața mea când mi-a fost dorul ăla mare de casă, de omul drag…”, a declarat Gina Pistol imediat cum a ajuns în țară.

„La Asia Express am luat pastile, tratament împotriva malariei, și îți dau niște stări dubioase. Mă trezeam că plâng fără niciun motiv, cei de acasă nu mai înțelegeau nimic. Era atata galagie in hotelurile de 4 stele unde ne cazau, incat am ajuns sa dorm doar daca luam somnifere. Oamenii aia faceau galagie, era ceva normal pentru ei. Am avut reactii ciudate de la pastilele impotriva malariei. Nu se intelegea nimeni cu mine…Rezist încă un sezon, eu duc. La greu nu mai aveam baterii, dar rezist. Mie imi place sa călătoresc”, spunea Gina Pistol.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×