Ce intervenții estetice are Viorica Dăncilă! Un specialist a explicat tot

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
22/11/2018, 15:55
Ce intervenții estetice are Viorica Dăncilă! Un specialist a explicat tot GALERIE FOTO

Premierul României, Viorica Dăncilă, ar fi apelat la medicul estetician. Un astfel de practician a analizat-o pe Dăncilă şi spune că aceasta ar fi avut unele intervenţii estetice la cearcăne, buze şi a intervenit inclusiv la umplerea ridurilor cu acid hialuronic.

„La vârsta ei, trebuia să aibă şanţul nazolabial (n.r. se întind de la aripele nazale până la colțul gurii. Şanţul separă buza superioara de zona pomeților) vizibil şi nu se vede. Cearcănele sunt corectate cu acid hialuronic şi buzele au fost şi ele modificate. Au devenit mai pline.

Ce intervenții estetice are Viorica Dăncilă

Ridurile au fost „şterse” cu botox, iar în zona pomeţilor se observă o ridicare tot cu ajutorul injecţiilor cu acid hialuronic. Intervenţiile sunt de bun simţ, nu s-a intervenit exagerat”, a declarat medicul estetician Mădălina Brândușescu pentru click.ro.

Premierul Viorica Dăncilă în timpul unei audiţii. Aceasta priveşte în sus
Premierul Viorica Dăncilă în timpul unei audiţii

Dacă în cazul operaţiilor estetice Dăncilă nu a exagerat, la machiaj are tendiţa de a trece puţin de limita normalului, după cum a detaliat un make-up artist: „Viorica Dăncilă poartă gene false, o mărime chiar mare. Aş spune că sunt 4 d, aplicate fir cu fir. Machiajul este destul de intens şi neinspirat pentru o miezul zilei. Aş fi mers pe o apariţie mai naturală. Şi la păr, acele împletituri par a fi aplicate. Este vorba probabil de nişte meşe, pe burete, îmbracat în extensii”.

Recent, preşedintele României, Klaus Iohannis, a lansat unele atacuri la adresa Vioricăi Dăncilă, pe care nu o vede potrivită pentru funcţia pe care o deţine: „Acum câteva săptămâni am spus că vom face față rezonabil, dar între timp lucrurile au luat-o razna. Persoanele care ar trebui să se ocupe de chestiunile europene pleacă sau sunt demiși și în acest fel ne trezim în ceasul al 12-lea total nepregătiți. Cred că și acum în ultimul moment necesitatea politică este înlocuirea acestui accident al democrației românești: Guvernul Dragnea-Dăncilă„.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×