Viorica Dăncilă a refuzat să vorbească despre Colectiv! Cum a reacționat premierul României

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/10/2018, 19:54
Viorica Dăncilă a refuzat să vorbească despre Colectiv! Cum a reacționat premierul României
Viorica Dăcilă a refuzat să dea vreun mesaj despre împlinirea a 3 ani de zile de la tragedia Colectiv

Viorica Dăncilă a ales să nu discute nimic depre tragedia Colectiv de pe 30 octombrie 2015. Premierul României a tratat cu tăcere ziua veșnică de doliu pentru cei 64 de tineri cuprinși de flăcările clubului Colectiv. Viorica Dăncilă a fost întrebată de un corespondent Pro Tv despre un mesaj în această zi a amintirilor nefericite.

Femeia a plecat fără să spună nimic, deși în urmă cu 3 ani de zile, după nefericitul accident, a postat câteva cuvinte pe un site de socializare în care își prezenta părerile de rău către viețile prea devreme sfărșite.

Viorica Dăncilă, niciun mesaj despre Colectiv!

iorica Dăncilă a fost întrebară de Marius Tian, corespondent al știrilor Pro Tv, despre tragicul eveniment care a lovit toată România în 2015. Cu toate că la restul întrebărilor primite de jurnaliști a răspuns, premierul Românieie s-a ferit să spună măcar câteva cuvinte despre victimele din Colectiv. Viorica Dăncilă a prezentat chiar după ce incidentul s-a produs un mesaj pentru cei care au fost răniți la incendiu, dar și pentru familiile lor.

”Gândul meu se îndreaptă în aceste zile către tinerii care și-au pierdut viața în tragicul incendiu din Clubul Colectiv și către cei care au suferit în urma acestui cumplit incident. Societatea românească va fi marcată mult timp de această tragedie, care ne responsabilizează să vedem onest când lucrurile nu merg cum ar trebui și să le îndreptăm. Întreaga mea compasiune și condoleanțe familiilor și prietenilor greu încercați, iar celor răniți le doresc putere și sănătate!”, a scris aceasta în urmă cu 3 ani în mediul online.

Colectiv, ani de suferință!

Astăzi de împlinesc 3 ani de când flăcările au răpit viața a 64 de fii, fiice, prieteni, soți, soții, și copii. Astăzi încă se plânge. Mesajele de la cei care au suferit și vor suferi toată viața de pe urma acestui eveniment au curs pe rețelele de socializare ca lacrimile printre cuvintele care nu-și mai au nici ele rostul. Poze cutremurătoare cu cei răniți care încă se zbat cu realitatea au fost readuse în față, iar vinovatul…tot de negăsit.

“Băi , m-am învoit 2 ore de la job să-ți aprind o lumânare azi . Știi ce aglomerat este metroul de la Pipera la Unirii? Dacă ia foc ceva , vin acolo mai repede decât poate speram . Știu , tu nu ești cu mesaje dramatice , nu ți-ar fi placut asta, dar băi , îmi este dor de tine! Mi-ar fi plăcut să te sun acum să îți spun ce am făcut..să mă sfătuiești…. să râzi de mine..M-ai sunat să vin cu tine și Oana dar …ceva a facut sa rămân acasă. Mă simt vinovat că nu am venit. Mi-au luat 2 ani să ies iar într-un club…Nu te îngrijora, aici e totul la fel sau mai rau. Nu s-a schimbat nimic, nimeni nu a plătit și tot scârbele de la psd conduc…, au rămas doar câțiva prieteni mai triști și câteva familii distruse, în rest e totul la fel ca inainte…Sper că e muzica buna acolo și te simți bine , știi tu , ca la Rock am Ring pe vremuri , păstrează-mi si mie un loc în faâa și odihnește-te până atunci! …Dor de tine, bai, Adriane! ”?,  a spus îndurerat Claudiu Tabac pentru prietenul pierdut în Colectiv.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×