Ce înălțime are Smiley? Prezentatorul Românii au talent se află în topul „uriașilor”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/04/2020, 09:21
Ce înălțime are Smiley? Prezentatorul Românii au talent se află în topul „uriașilor”
Ce face Smiley în izolare. Sursa foto: Instagram.com

Smiley este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști din showbiz-ul românesc, însă puțini știu cât este de înalt acesta. Prezentatorul „Românii au talent” de la Pro TV se află în topul celor mai mari bărbați din țara noastră, primul în top fiind Cabral Ibacka (2 m).

Smiley, unul dintre cei mai înalți bărbați din showbiz-ul autohton

Iubitul prezentatoarei „Asia Express” de la Antena 1 se poate mândri că este unul dintre bărbații înalți din showbiz-ul autohton. Fostul component al trupei Simplu, Smiley, se află potrivit cancan.ro, în topul celor mai înalți bărbați din țara noastră.

Concret, prezentatorul „Românii au talent” măsoară nici mai mult, nici mai puțin decât 1,85 metri. Cu toate acestea Smiley nu este nici înalt, nici scund dacă este că îl comparăm cu Cabral Ibacka, Benjamin Adegbuyi (1,98 m), Grasu XXL (1,96 m) sau Liviu Teodorescu ( 1,95 m).

Gina Pistol, dezvăluiri despre relația amoroasă cu Smiley

Fosta vedetă Playboy, Gina Pistol, a mărturisit că niciodată nu și-a dorit să pună la tapet relația pe care o are de 3 ani cu Smiley pentru că nu a vrut să nu se expună în văzul tuturor. Vedeta Antena 1 a mai spus că decizia de a trăi această iubire departe de ochii lumii a fost luată de comun acord.

„Faptul că noi am ales de la început să nu ne expunem și să nu vorbim despre noi doi nu înseamnă că am întâmpinat obstacole.

A fost alegerea noastră, noi ne trăim relația departe de ochii lumii. Noi ne afișăm, doar că nu o facem prin fața blițurilor… Nu ne ascundem!”, spunea blondina în urmă cu ceva vreme pentru revista VIVA.

Întrebată dacă Smiley este bărbatul ideal, prezentatoarea „Asia Express” a preferat să nu dea un răspuns concret și a mărturisit că din fiecare relație avem câteva ceva de învățat.

„Nu există om perfect sau relație perfectă. Cuvântul în sine este relativ și diferit pentru toată lumea. Există relații care ne învață ceva, relații care ne ajută să descoperim ceva în noi, să evoluăm.

Dacă ai ochii și mintea deschise poți păstra ceva din orice experiență pe care ai avut-o (…)”, a completat Gina Pistol, potrivit sursei menționate anterior.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×