Ce îi punea Elena Ceaușescu lui Nicolae Ceaușescu sub pernă, fără ca el să știe. Motivul pentru care făcea asta

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
30/06/2019, 19:01
Ce îi punea Elena Ceaușescu lui Nicolae Ceaușescu sub pernă, fără ca el să știe. Motivul pentru care făcea asta
Elena Ceaușescu îi punea soțului ei Nicolae Ceaușescu busuioc sub pernă pentru a nu călca strâmb Sursa foto: click.ro

Elena Ceaușescu credea în fenomene paranormale și apela adesea la serviciile ghicitoarelor. Prima doamnă în stat din perioada comunistă se asigura astfel că Nicolae Ceuașescu nu își va căuta o amantă. Arhitectul Camil Roguski a povestit la ce vrăji apela soția fostului președinte.

Elena Ceaușescu punea sub perna soțului ei Nicolae Ceaușescu busuioc

Elena Ceaușescu apela la tot felul de practici oculte și ghicitori pentru a se asigura că Nicolae Ceaușescu nu călcă strâmb. Arhitectul Camil Roguski (86 de ani) a fost apropiat de familia Ceaușescu și a povestit în cadrul unui interviu ce vrăji îi făcea Elena Ceaușescu soțului ei. „Elena Ceaușescu era țărancă, își dădea în cărți. Nu insistent. Era o femeie de serviciu și aia îi dădea în cărți. În casă, femeile de serviciu erau obligate nu numai să facă ordine, ci să aibă și dantele, șnururi.”, a declarat arhitectul pentru ziare.com

„Îi punea lui Ceaușescu, fără să știe el, busuioc în pat. Dar nu care cumva să afle el, că precis o dădea afară. (…) Ea mai mergea și la ghicitoare și făcea și fel de fel de eforturi ca să fie plăcută de bărbatul ei”, a povestit Camil Roguski.

La polul opus Nicolae Ceaușescu era un om credincios care mergea la Biserică și avea icoane în casă. „El era un om ursuz, nu ținea la lucrurile astea. Numai în familie era binevoitor, dar nu credea el în de astea. Ceaușescu nu credea decât în puterea lui și Dumnezeu, avea și icoane prin casă”, a mai spus apropiatul familiei Ceaușescu.

Elena Ceaușescu își dădea singură în cărți
Elena Ceaușescu îi punea soțului ei Nicolae Ceaușescu busuioc sub pernă pentru a nu călca strâmb
Sursa foto: playtech.ro

Vedetele din România apelează la vrăjitoare

Numeroase personalități din industria autohtonă se pare că au apelat la serviciile vrăjitoarelor. În media a apărut în urmă cu mulți ani o listă cu personaje sonore din viața publică care au apelat la vrăji, farmece și incantații. Se pare că aceștia au fost păcăliți de vrăjitoare cu peste un milion de euro.

Mircea Geoană, Bănel Nicoliță, Amalia Năstase sau Sânziana Buruiană sunt câteva dintre vedetele care au apelat la serviciile vrăjitoare. Însă cu toții au negat că ar fi avut vreo legătură cu practicile oculte. Singura care a recunoscut că a apelat la clarvăzătoare a fost Oana Zăvoranu. Vedeta a apelat la vrăjitoare pentru a scăpa de farmecele făcute tot de ele. Se pare că prezicătoarele au ”stors” de la ea suma de 450.000 de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×