Detalii neștiute despre viața de cuplu a lui Nicolae și Elena Ceaușescu. Era însărcinată când s-au căsătorit

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
10/05/2019, 12:26
Detalii neștiute despre viața de cuplu a lui Nicolae și Elena Ceaușescu. Era însărcinată când s-au căsătorit
Elena și Nicolae Ceaușescu. Sursa foto:hepta.ro

Elena și Nicolae Ceaușescu s-au aflat mereu sub lupa curioșilor, dornici de a  descoperi până și cele mai ascunse secrete ale cuplului de dictatori. Nu au fost ocolite nici măcar subiectele legate de viața intimă a cuplului care a condus statul român în era comunistă.

Elena Ceaușescu era însărcinată când s-au căsătorit

De-a lungul timpului, au ieșit la iveală o mulțime de detalii inedite din viața familiei Ceaușescu, însă puțină lume știe că cei doi dictatori au trăit o poveste de dragoste de-a dreptul tumultoasă, care ar fi ținut cu siguranță primele pagini ale ziarelor de tip tabloid, dacă s-ar fi petrecut în zilele noastre.

Nicolae și Elena Ceaușescu s-au cunoscut în vara anului 1939, cu ocazia unei serbări a muncitorilor din industria pielăriei și încălțămintei, eveniment desfășurat pe Stadionul Veseliei din Ferentari. A fost nevoie de nu mai puțin de opt ani pentru ca relația celor doi să devină oficială. S-au căsătorit pe 23 decembrie 1947, moment în care Elena era însărcinată în șapte luni cu primul lor copil.

Cuplul de dictatori Elena și Nicolae Ceaușescu. Sursa foto:hepta.ro
Cuplul de dictatori Elena și Nicolae Ceaușescu. Sursa foto:hepta.ro

Soția lui Nicolae Ceaușescu a avut o viață amoroasă zbuciumată

Cel care a condus cu mână de fier România în perioada comunistă, nu a fost singurul bărbat din viața Elenei Ceaușescu. Printre cei cu care soția dictatorului Nicolae Ceaușescu ar fi avut aventuri de-a lungul timpului, se numără Eftimie Iliescu, nimeni altul decât unchiul fostului președinte Ion Iliescu, dar și doctorul Abraham Schechter, aceasta fiind cea mai cunsocută dintre cuceririle sale.

Mai mult decât atât, se pare că Elena Ceaușescu a muncit pe vremuri într-un bar ce funcționa mai degrabă ca bordel. Se întâmpla în urmă cu mulți ani, pe când „Lenuța” era doar o tânără provincială, sosită pentru prima dată la București.

Pe la mijlocul anilor ’70, Elena a vrut să ştie «cum face Violeta dragoste». Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea.  – Curva dracului, a spus Elena respirând din greu. Ascult-o, dragă, cum şuieră din vârful limbii şi cum începe-apoi să urle ca hiena, de-ţi sparge timpanele” , este doar una dintre dezvăluirile incredibile în legătură cu Elena Ceaușescu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×