Ce i-a spus Ileana Ciuculete lui Cornel Galeş pe patul de moarte. El nu a mai apucat să îi îndeplinească ultima dorinţă

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
03/12/2019, 20:08
Ce i-a spus Ileana Ciuculete lui Cornel Galeş pe patul de moarte. El nu a mai apucat să îi îndeplinească ultima dorinţă
Ce i-a spus Ileana Ciuculete lui Cornel Galeş pe patul de moarte. El nu a mai apucat să îi îndeplinească ultima dorinţă

Cornel Galeş şi Ileana Ciuculete au trăit ani de zile o poveste frumoasă de dragoste, însă soarta nu a fost blândă cu ei. Artista s-a stins din viaţă după ce a pierdut lupta cu o boală necruţătoare, iar la circa 2 ani şi jumătate de zile, Cornel şi-a găsit sfârşitul într-un accident cumplit produs în Spania.

Ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete pentru Cornel Galeş

În luna martie a anului 2017, Ileana Ciuculete avea să se stingă pe patul de spital, din cauza unei afecţiuni a ficatului. Cornel Galeş a fost devastat de durere şi a suferit zile întregi după decesul celei pe care o numea „Zânica”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

El avea să dezvăluie într-un interviu acordat ulterior ce i-a spus Ileana Ciuculete pe patul de moarte. Ia-mă în brațe și să nu mă uiți niciodată. Te voi aștepta acolo, Sus, când vei fi pregătit să vii, eu te aștept acolo”, i-a transmis aceasta soţului ei.

Cornel Galeş nu i-a putut îndeplini ultima dorinţă Ilenei Ciuculete

Ileana Ciuculete a dorit şi ca fiii ei să facă pace cu Cornel Galeş. Din păcate, acest lucru nu s-a mai înfăptuit, iar ultimii ani ai vieţii, bărbatul şi cei doi copii ai artistei şi-au purtat războiul pe averea ei prin tribunale.

„Ea nu a fost în comă, ea nu a suferit. În ultimele clipe dormea toată ziua, se mai trezea, dar nu a fost în comă.  Ultimele ei cuvinte au fost așa.

Mi-a zis o chestie, mi-a zis așa: Vor veni multe colege de breaslă. Te rog frumos să le strângi la piept, eu le-am dat iertare la toate.

Te rog să te împaci, orice s-ar întâmpla cu băieții mei, vreau să vă înțelegeți, să fiți o familie, așa cum mi-am dorit eu”.

Cornel Galeş a murit în urma unui accident rutier produs în Spania, la vârsta de 60 de ani. Pe pagina acestuia de Facebook au început deja să apară mesaje de condoleanţe din partea prietenilor virtuali.

„Ileana l-a iubit atât de mult că l-a chemat la ea! Dumnezeu sa i odihnească în pace!”, este unul dintre mesajele apărut pe pagina de socializare a lui Cornel Galeş.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×