A murit Cornel Galeş. Fratele Ilenei Ciuculete, prima reacţie: „Dumnezeu le îndreaptă pe toate”

Claudiu Ilie    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
01/12/2019, 20:45
A murit Cornel Galeş. Fratele Ilenei Ciuculete, prima reacţie: „Dumnezeu le îndreaptă pe toate”
Fratele Ilenei Ciuculete, prima reacţie, după ce Cornel Galeş a murit. Foto: ciao.ro

Vestea morții lui Cornel Galeș a ajuns și în familia regretatei Ileana Ciuculete. Fratele artistei, Aurel Ciuculete, susține că s-a războit vreme îndelungată cu Galeș din pricina averii și că, în final, nu a mai ținut legătura cu el.

Fratele Ilenei Ciuculete, prima reacţie, după ce Cornel Galeş a murit

Știa, însă, că plecase în străinătate, în Spania, acolo unde ar fi avut loc accidentul rutier în urma căruia și-a pierdut viața. Potrivit wowbiz.ro, Aurel Ciuculete nu știa nimic despre tragedie și nimeni altcineva nu l-a contactat până în prezent:

Sunt surprins de vestea pe care mi-o dați! Dar fiecare cum își așterne așa doarme. Dumnezeu le îndreaptă pe toate. Nu m-ar încânta dispariția lui, să nu credeți asta. Dar a căzut mult Cornel Galeș, iar scara pe care a fost ridicat… s-a dărâmat. Nu m-a mai interesat viața acestei persoane ingrate. Acest personaj a dispărut din anturajul familiei noastre„, a spus Aurel Ciuculete pentru wowbiz.ro.

Cornel Galeş a murit. Cum s-a petrecut tragedia

Doina Belu, naşa sa din prima căsătorie, a povestit cum s-a întâmplat accidentul în care Cornel Galeş a murit: „Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune.

Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este„, a spus Doina Belu pentru wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×