Ce frumos e băiețelul lui Betty Salam. A publicat primele poze cu micuțul

Ana Chivu   
în Poze haioase
04/10/2018, 15:13
Ce frumos e băiețelul lui Betty Salam. A publicat primele poze cu micuțul GALERIE FOTO
Betty Salam a născut un băiețel de nota 10

Primele poze cu băiețelul lui Betty Salam au fost făcute publice chiar de proaspăta mămică. Fiica celebrului Florin Salam a născut la doar o lună după ce și-a serbat aniversarea a 18 ani. Cea mai tânără mămică din showbiz-ul autohton a devenit părinte pe 1 octombrie.

Fiul ei și al lui Cătălin Vișănescu va purta numele de Matthias Ștefan. Chiar pe patul spitalului, artista și-a pozat fiul, fericită din cale afară de fericitul eveniment. Tatăl copilului a declarat că nu are cuvinte să descrie bucuria enormă adusă în familia lor.

Relație Betty Salam și Cătălin Vișănescu

 

Cătălin Vișănescu împreună cu băiețelul său, Matthias Ștefan
Cătălin Vișănescu împreună cu băiețelul său, Matthias Ștefan

Cei doi au o relație de mai bine de 3 ani de zile, iar pe 1 octombrie au devenit părinți pentru prima oară. Solista a fost cerută în căsătorie la întoarcerea dintr-o vacanță, pe data de 11 septembrie 2017, iar anul acesta, s-a și căsătorit civil cu Cătălin Vășănescu, chiar înainte de a naște. Betty Salam se înțelege extrem de bine cu mama soacră, cea care i-a oferit multe sfaturi pentru sarcină, din cauza absenței mamei sale care a decedat când era doar un copil.

Betty Salam înainte de a naște
Betty Salam înainte de a naște

“Foarte mari emoţii, vezi, plouă, dar chiar am emoţii. Nu prea am dormit. Betty deja a intrat, aşteptăm să iasă bebele. Toţi avem emoţii. Să fie tare, că va deveni tătic şi asta! Să fie puternic, ei încă sunt mici, să mă asculte, să fie bebele sănătos, să îl crească bine, cum i-am crescut eu pe ei.

Prima zi a micuțului lui Betty Salam
Prima zi a micuțului lui Betty Salam

I-am dat sfaturi lui Betty, dar a fost ok. Să mănânce sănătos, cam asta. Nu a avut absolut nimic. A făcut sport la început, după care nu a mai putut. El (n.r.: tatăl lui Betty) e plecat din ţară, dar o să vină şi el. Nu cred că ajunge astăzi. Eu o să am grijă de el, să îi fac băiţă, merg şi îi ajut. O oră, o oră 45 (n.r.: operaţia). Şi-au dorit amândoi şi i-am lăsat să facă ce vor ei”, a declarat Dana Vișănescu în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×