Ce faci când fiul tău îți spune ”Tată, sunt gay!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/10/2018, 11:27
Ce faci când fiul tău îți spune ”Tată, sunt gay!”
Ce faci când fiul tău îti spune ca e gay?

Cele care se întâmplă acum în țară te pun serios pe gânduri. Dar oare, te-ai întrebat ce ai face daca fiul tău ți-ar spune ”Tată, sunt gay!”? Cu această întrebare a trebuit să se lupte chimistul Liviu Coman. Povestea care i-a schimbat viața din acel moment până la acceptarea situației, care urma să vină după 4-5 ani de zile, a început în anii 70. Liviu Coman, în acel moment fiind cunoscut drept un mare inginer chimist, având o căsnicie ca toate celelalte și un fiu pe nume Relu Adrian Coman, nu s-a gândit niciodată că ar putea fi vreodată pus în fața unei afirmații precum: ”Tată, sunt gay!”. Dar căile vieții sunt altele și chiar dacă nu a aflat inițial vestea de la fiul său, o întâmplare l-a pus în fața faptului împlinit. Relu a reușit să plece din România pentru educație în anul 1994 în Spania.

Ulterior, s-a întors, s-a mutat în Capitală și s-a angajat la Societatea Independentă Română a Drepturilor Omului(SIRDO), potrivit recorder.ro. Aici a avut ocazia, printr-un anumit program, să apară în cadrul unei emisiuni televizate ce dezbătea subiectul ”drepturile fundamentale ale omului și propria experiență”. Acolo, acesta a spus pe îndelete povestea lui. Ziua următoare, tatăl lui, Liviu Coman, avea să afle într-un mod nu tocmai plăcut ce orientare sexuală avea fiul lui. Ajungând la muncă, în acel moment, la institutul de cercetare aproape de Sibiu, un coleg ”l-a tras de mână”, aducându-i la cunoștință ce a spus Relu cu o zi în urmă în emisiune prin replica: ”Liviu, tu știai că fiul tău este homosexual?”, a spus colegul său de muncă.

Ce faci când fiul tău îti spune ca e gay
Liviu Coman, în cadrul interviului pe care l-a dat pentru Recorder

Citește și: Incidente la referendum, secții de votare închise. Preot amendat, în Piatra Neamț

Citește și:Viorica Dăncilă, prezentă la referendumul pentru familie!

Citește și: Primele rezultate ale referendumului pentru familie! Când se află prezența la vot, dar și finalul

Fiul tău îți spune ”Tată, sunt gay!” Ce faci? Liviu Coman, după frământări, a gândit că toate se rezumă la fericire

Ce faci când fiul tău îti spune ca e gay
Fiul chimistului Liviu Coman, Relu, alături de partenerul lui de viață

Din acel moment, mintea chimistului a fost năvălită de gânduri și întrebări precum: ”Ce e asta? E o toană, e un moft…E permanent, e ceva temporat…Ce urmează?”. De aici, acesta a trăit plin de frământări, griji pentru fiul lui, pentru viața pe care o va avea, pentru felul în care va trăi fiind gay. Dar, se pare că totul a ajuns la un consens pentru cei doi, această situație rezumându-se doar la fericire. Liviu Coman și-a întrebat fiul:” Îl iubești și te iubește? Ești fericit?”. Fiul său a răspuns afirmativ, conversația încheindu-se cu:”Dragul meu, asta contează cel mai mult.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×