Ce face Viorica Dăncilă de când nu mai este șefa PSD. Fostul premier, surprins la cumpărături într-un supermarket din Ploiești

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
03/12/2019, 21:17
Ce face Viorica Dăncilă de când nu mai este șefa PSD. Fostul premier, surprins la cumpărături într-un supermarket din Ploiești GALERIE FOTO
Ce face Viorica Dăncilă după înfrângerile suferite pe scena politică. Sursa foto: capital.ro

Există viață și după pierderea unor posturi importante precum sunt cele de premier și președinte al Partidului Social Democrat, iar Viorica Dăncilă o demonstrează din plin. În cursul zilei de duminică, 1 decembrie, aceasta a fost surprinsă la cumpărături într-un supermarket din Ploiești.

Imaginea cu Viorica Dăncilă la cumpărături a devenit virală

Potrivit presei locale, cel mai probabil, fosta șefă a Executivului a mers în vizită la tatăl său pentru a petrece împreună Ziua Națională a României, bărbatul locuind într-un cartier ploieștean. Luați prin surprindere de prezența sa în magazinul respectiv, oamenii s-au înghesuit pentru poze, iar Viorica Dăncilă le-a făcut pe plac. VEZI GALERIE FOTO!

Ulterior, imaginile au ajuns pe rețelele de socializare și au strâns zeci de reacții, devenind în scurt timp virale. Printre comentarii s-au regăsit şi aprecieri precum „Până la urmă e şi ea un om ca toţi oamenii, iar noi oamenii normali mai mergem şi la cumpărături” sau „Oare Iohanis îşi face cumpărăturile singur?”.

Viorica Dăncilă va candida pentru conducerea Organizației de Femei din PSD

Chiar dacă a avut parte de două eșecuri usturătoare, Viorica Dăncile nu se gândește să renunțe la viața politică. Ba mai mult, își dorește să-și mențină statutul de lider al Partidului Social Democrat, astfel că va candida pentru postul de șefă a Organizației de Femei la Congresul din februarie.

Voi rămâne alături de PSD, voi fi foarte implicată în programul PSD și voi fi alături de noua conducere. Am preluat conducerea interimară a organizației de femei. Nu o să mai candidez la șefia PSD, o să candidez pentru șefia Organizației de Femei”, a declarat fostul premier la România TV, iar inițiativa sa pare să aibă mari șanse de reușită.

Inclusiv Marcel Ciolacu, cel care asigură interimatul în fruntea PSD, a anunțat că aceasta va rămâne în structura de conducere a partidului. „Cu toţii ne-am asumat multiplele greşeli pe care le-am făcut şi am ajuns la concluzia că trebuie o resetare a partidului şi nu făcut un măcel sau – cum se aştepta ca până acum – să pice capete.

De fapt şi de drept, nu a picat niciun cap azi şi, iar o premieră pentru PSD, fostul lider se regăseşte în echipa partidului ca şi preşedinte la doamne. Acolo unde doamna Dăncilă a fost președinte”, a transmis Ciolacu, la scurt finalul ședinței Comitetului Executiv de după alegerile prezidențiale.

Dăncilă susține că actualul Guvern va duce România în colaps economic

În altă ordine de idei, Viorica Dăncilă nu a putut rata ocazia de a lansa un nou atac dur la adresa Guvernului Orban, pe care îl acuză că va duce țara în colaps economic. În susținerea afirmațiilor sale, fostul premier amintește de cele peste 8 miliarde de lei, bani pe care liberalii i-au împrumutat într-un timp relativ scurt, la o dobândă uriașă.

PNL schimbă oamenii, e politica lor. Au adus numai îngrijorări, am văzut un guvern care numai se împrumută. A împrumutat peste 8 miliarde, dublu față de cum ne împrumutam noi, la dobânzi care au depășit 12 puncte procentuale baza de împrumut. E un guvern care îngroapă România în datorii.

Trebuie să se mai împrumute încă 18 miliarde de lei pentru a acoperi deficitul de 4,5%. Declarațiile iresponsabile ale ministrului de Finanțe au făcut ca leul să se prăbușească, iar BNR să piardă peste un miliard de euro. Eu nu m-am plâns de greaua moștenire, așa cum face PNL.

Împrumuturile PSD refinanțau datoria externă, creșteam pensiile, salariile, făceam investiții. Noi nu am luat în calcul nicio majorare fără să avem proiecția ca să facem acest lucru.

În 2018, spuneau că nu avem bani de pensii, de salarii, că o să avem un deficit de peste 4%. Ne-am încadrat și ne încadram și în acest an. Specialiștii anunță că va fi activată procedura de deficit excesiv de către Comisia Europeană și va fi și mai greu.”, a avertizat Viorica Dăncilă.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×