Ce face Speak după participarea la Asia Express. Cum a fost surprins iubitul Ștefaniei

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/05/2020, 21:46
Ce face Speak după participarea la Asia Express. Cum a fost surprins iubitul Ștefaniei
Ce face Speak după participarea la Asia Express. Cum a fost surprins iubitul Ștefaniei. Sursa foto: Instagram.com

Speak și Ștefania s-au luptat pentru marele premiu de la „Asia Express”, însă au fost învinși de Răzvan Fodor și Sorin Bontea. Artistul nu duce lipsă de proiecte, recent putând fi observat făcând reclamă unui autoturism care depășește valoarea de 15.000 de euro.

Cea mai nouă reclamă în care apare artistul Speak

Cântărețul și producătorul originar din Bacău, Speak, și Ștefania formează un cuplu de aproape 3 ani fiind alături atât în proiectele personale, cât și în cele profesionale. Cei doi au ajuns să fie mult mai cunoscuți după participarea la „Asia Express”, show difuzat la Antena 1, iar acum fac reclamă la mai multe produse.

Recent artistul a semnat un contract cu un brand de mașini foarte cunoscut, postând chiar și mai multe imagini în mediul online. Întrebat câți bani primește pentru promovarea autoturismului Speak a spus „mulți”, așadar contractul este unul cât se poate de avantajos.

„Am trecut azi pe la showroom-ul Țiriac Auto și am văzut-o live pe Kuga! Chiar am rămas foarte impresionat… din toate punctele de vedere! E blană rău de tot!”, a scris fostul concurent din Asia Express, pe contul de Instagram.

Speak se declară încântat de mașina căreia îi face reclamă

„Arată cam bine”, a scris prezentatoarea de la Antena 1 Gina Pistol la postarea lui Speak în care apare alături de mașina care l-a cucerit.

Mașina pe care o promovează fostul concurent „Asia Express” poate fi găsită în toate cele 6 showroom-uri Țiriac Auto fiind disponibilă prin programele Rabla Clasic sau Rabla Plus.

De asemenea, autoturismul în cauză poate fi achiziționat și de iubitorii hybrid, producătorul având și această variantă.

Cunoscutul artist se declară încântat de mașina pe care a văzut-o în showroom, însă a ajuns la volanul alteia. Speak a postat pe contul de TikTok un video în care apare conducând același brand, dar un model diferit. Vezi video AICI!

„Păi vezi că mi-am luat-o pe asta! Suntem cu… bă, da ce frumos arată!”, spune cântărețul în videoclipul publicat pe rețeaua de socializare.

Recent Speak și Ștefania au fost protagoniștii unei alte reclame, de data aceasta cei doi au promovat un detergent de vase. Celebrul cuplu s-a declarat încântat de provocarea spălatului vaselor publicând în mediul online o imagine cu un castel din castroane.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×