Cum îl cheamă pe Speak. Finalistul de la Asia Express are un nume de sfânt

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/04/2020, 18:45
Cum îl cheamă pe Speak. Finalistul de la Asia Express are un nume de sfânt
Cum îl cheamă pe Speak, de fapt. Artistul are un nume de sfânt. Sursa foto: captură Youtube

Cum îl cheamă pe Speak? Multă lume se întreabă asta în legătură cu identitatea reală a cântărețului care a fost finalist la Asia Express alături de iubita lui, dansatoarea Ștefania.

Cum îl cheamă pe Speak: Prenumele artistului este unul de sfânt

Coincidență sau nu, poate un semn că destinul vrea să fie cu aleasa inimii, prenumele lui Speak este același pe care îl poartă partenera. Da, pe artist îl cheamă Ștefan, iar numele său de familie este Sprianu.

Așadar, cei care se mai întreabă cum îl cheamă pe Speak, răspunsul e simplu: Ștefan Sprianu. Artistul de 33 de ani este originar din Bacău, și, deși este cunoscut pentru muzica sa, marea lui pasiune a fost de mic cu totul alta.

Speak, un mare fan al baschetului: și-a dorit să ajungă în NBA, dar muzica i-a anulat visul

Cei care îi sunt cu adevărat fani știu secretul lui Ștefan, dar nu toată lumea a investigat prea mult despre viața acestuia. Ei bine. vă spunem că iubitul Libelulei a jucat baschet timp de 12 ani și își dorea nespus de mult să ajungă în NBA, chiar să aibă propria sa echipă de baschet.

Speak mai are un frate, care îi seamănă identic, stabilit în Statele Unite ale Americii, fan al baschetului și el. De fiecare dată când îl vizitează, cei doi merg să vadă meciuri de baschet împreună și se simte ca un copil.

Drumul său în viață nu a fost tocmai cel pe care și l-a dorit, însă muzica i-a oferit acea alinare sufletească de care avea nevoie și a prins repede gustul succesului.

Speak a colaborat de-a lungul carierei sale muzicale cu nume importante din industria românească printre care Ioana Ignat, Delia, Smiley și Raluka.

Cântărețul a devenit cunoscut, însă, nu neapărat datorită pieselor sale cât a relației pe care a avut-o cu Adelina Pestrițu.

cum îl cheamă pe speak
Cântărețul a ajuns în finala Asia Express alături de iubita lui, Ștefania. Sursa foto: captură Youtube
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×